Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit, hogy kell használni,...

Mit, hogy kell használni, mert elképesztő béna vagyok?

Figyelt kérdés

Elég furán fog hangzani, de még szinte soha nem sminkeltem magam... (16/L vagyok...)

És a kérdésem, kérésem az lenne, hogy segítsetek, mit hogy kell használni hogyan és hova... :)) Egyszer használtam szempillaspirált, azóta semmit. Nem akarok r*bancos lenni, de azt se tudom, hogy pl. ha a szemhéjamat kifestem előtte kell-e vmi krém vagy csak simán rá a festék...(és ha kell krém mivel mossam le és hogyan... [tudom szánalmas.. :$]) :// + alapozók, púder... :/ nem akarok sokat magamra dobni csak mégis néha-néha... suliba is a lányok használnak alapozót, szempillaspirált, szemceruzát... és én... :$ Úgyérzem kilógok a sorból... :$

Neten is nézegettem videókat de nem volt túl világos minden... :/ Ezért kérnék itt segítséget :)

2013. márc. 7. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy szanalmas:) az hogy milyen cuccokat használsz függ attol is hogy milyen a bőröd! Ha sminkeled magad, az a minimum hogy alá használsz alapozot. Ha zsíros a bőröd használj korrektort, alapozot, és pudert is. Normál bőrre szerintem elég egy bb krém. Az alapozonak mindig stimmelnie kell a borszineddel, különben jól be lehet vele égni:)) elsőként a korrektort vidd fel, azzal takard el a borproblemaid. Ezután az alapozót vidd fel ujjal vagy alapozószivaccsal. A pudert érdemes ecsettel felvinni hogy egyenletes legyen, ennek is egyeznie kell az alapozó színével. fkkfvével
2013. márc. 7. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Lemosashoz kifejezetten sminklemoso tonikot ajánlok és szemfesteklemoso tejet. Fontos az is hogy emellé használj hidratalokremet. Ha felvitted a pudert is, utána kezdj hozzá a szem és a száj festesnek. Szerintem ennyi idősen Eleg egy rozsaszines szajfeny, szemceruza és szempillaspiral. A szemhejra is kell alapozot és pudert tenni, ettől lesz tartós a smink. A szemceruzaval felulre vékony vonalat huzz, ezután spiralozd ki a szemed alul és felül is!
2013. márc. 7. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát, ha akarod én leírom,hogy mit szoktam csinálni :) Először is megtisztítom a bőrömet( megmosom+tonik) utána alapozó. A szemhéjamra szemhéjalapozót szoktam tenni,mert azon jobban tapadnak és látszódnak a színek.Törtfehér szemhéjpúderrel kifestem a szemem( nem sokat, mert az hülyén nézne ki) utána fekete szemceruzával vagy szemhéjtussal húzok egy vékony vonalat szorosan a pilláim tövébe.(elég jól rajzolok már tussal is, jó a kézügyességem :D ) Én szempilla göndörítőt is szoktam használni néha, de vigyázni kell vele, mert eltöri a pillákat, és sok idő mire visszanő.Utána szempillaspirál, amit ilyen cikk-cakk mozdulatokkal teszek fel, de nem túl sokat, mert az már nem szép. Végül használok púdert is, mert szokott fényleni a bőröm, és ez egy picit mattit rajta. Ja, meg szájfényt :D én olyat szoktam venni, ami hidratál is :) esetleg még pirosító! Télen inkább rózsaszínesebbet, nyáron, amikor barnább vagyok meg inkább picit sötétebbet, vagy esetleg bronzosítót :) A szemöldökömet nem szoktam kihúzni, mert elég sűrű. Remélem tudtam segíteni!

17/L

2013. márc. 7. 16:32
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!! :D :))
2013. márc. 7. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:
2013. márc. 8. 14:00
 6/7 anonim válasza:

Nem tudom miért hangzana furán, h 16 évesen még természetes szépség vagy. Elég szomorú, h sok nyikhaj lányon több a festék mint a sixtusi kápolna mennyezetén.

Igen kilógsz a sorból, de ha nem vagy egy kibeb@szott ork akkor ez csak pozitív.

Hagyd meg a természetes szépséged az utolsó pillanatig, ezek a cuccok úgy is csak tönkre vágják az ember bőrét, 16 évesen meg még inkább. Ha alapból helyes vagy, vagyis a környezeted annak tart, és jól is érzed magad így és nincsenek feltűnő dolgok amiket el kell takarni ezért vagy azért, könyörögve kérlek ne állj be a sorba, mert nincs értelme.

Hidd el jobban jársz hosszú távon is ha nem erőlteted a púdert. Ha ezért nem állnak szóba veled, vagy rekesztenek ki akkor csak felszínes ribancok akikkel nem is érdemes foglalkozni.

Még 1x, ne feszélyezd emiatt magadat, ha anélkül is szép vagy akkor már most testhosszal vezetsz minden 16 (+/- 2év) éves előtt aki festi a fejét.

21/f

2013. márc. 13. 01:08
 7/7 A kérdező kommentje:
köszii, de tényleg! :)
2013. márc. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!