Az Armani Code meg a Dior J'adore divatos illat manapság?
Figyelt kérdés
Mindkettő van itthon, és pár éve voltak ezek felkapottak, én nem szoktam egy fél üveget magamra borítani, csak szolidan, ezért van még. De nagyon ciki lenne használni most őket?2013. márc. 6. 11:09
1/2 anonim válasza:
Aranyos kérdés. Az illat nem divat, hanem személy függő. Ha te jól érzed vele magad, akkor használd. A J'adore egyébként a nővérem egyik kedvence. Évek óta használja és szerintem még soha nem merült fel benne, hogy nem divatosak. Az én kedvenc illataimat pedig a legtöbben nem is ismerik. De ez kit zavar?!
2/2 anonim válasza:
szerinted felismerik ezeket? amúgy az illatvilágban lassabban változnak a dolgok, a code egy fiatal parfümnek számít.
másrészt baromira nem számít egy illaton, hogy divatos-e. manapság a kiherélt citrusos aquás illat a trend, és ennek a Code tökéletesen megfelel. Sokkalinkább az a gáz, hogy mindenki ilyet használ, 12 egy tucat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!