Mit lehet tenni a nehezen lemosható körömlakkok "ellen"?
Figyelt kérdés
Álltalában a csillámo körömlakkjaimat nagyon nehezen lehet lemosni. Hiába "sok vatta, kevés lemosó" vagy fordítva, úgy sem sikerül. Vagy fél óráig kell súrolnom mire lejön, és akkor is csak félig. Mit tehetnék hogy könnyebben lejöjjenek? Nagyon tetszenek a csillámosok. :(2009. szept. 12. 16:32
1/3 anonim válasza:
Ne vattát használj, hanem mondjuk papírzsepit, ami nem foszlik annyira, és ne lemosót, hanem gyógyszertári alkoholt. Szerintem így le fog jönni. Persze utána krémezd be a kezed, mert az alkoholtól rendesen kiszárad...
2/3 anonim válasza:
Fürdés után próbáld lemosni, a melegvíztől valamennyire fellazul, és talán könnyebb lesz lemosni.
3/3 anonim válasza:
Én lemosom nagyjából, utána reszelgetem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!