Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tudok tenni, ha az 1-es...

Mit tudok tenni, ha az 1-es alapozó+púder is sötét a bőrömre?

Figyelt kérdés
Esetleg tudom ezeket valamivel világosítani? Több márkát is kipróbáltam már

2013. márc. 4. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet kapni direkt erre való hófehér krémes alapozóféleséget, amivel világosítani tudod. Sminkes webáruházakból lehet rendelni, de nem olcsó, 2500-3000 Ft-tól van.

Nekem is ez a gondom, főleg ilyenkor tél vége felé, mert már nagyon kifakulok. :D Nyár végére szoktak a legvilágosabbak bizonyos márkákból passzolni.

2013. márc. 4. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon világos ilyenkor,tél végén a bőröm.Én most próbáltam ki az Yves Rocher alapozó egyikét:Teint Creme Confort a neve.Nekem nagyon bevált,a legvilágosabb színe,a Rosé 100-as pont illik a bőrömhöz.Ha pesti vagy,a boltban is meg tudod nézni,de ha nem,interneten is meg lehet rendelni,azt hiszem! Mondjuk én német oldalról rendeltem,mert rokonom ott dolgozik
2013. márc. 4. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Rendelj külföldről olyan alapozót amiből van világos. Vagy persze lehet Magyarországon is kapni, csak azok nagyon drágák, pl MAC.

Púderből van átlátszó is, az biztos nem sötét.

2013. márc. 4. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!