Mit tudok tenni, ha az 1-es alapozó+púder is sötét a bőrömre?
Figyelt kérdés
Esetleg tudom ezeket valamivel világosítani? Több márkát is kipróbáltam már2013. márc. 4. 11:45
1/3 anonim válasza:
Lehet kapni direkt erre való hófehér krémes alapozóféleséget, amivel világosítani tudod. Sminkes webáruházakból lehet rendelni, de nem olcsó, 2500-3000 Ft-tól van.
Nekem is ez a gondom, főleg ilyenkor tél vége felé, mert már nagyon kifakulok. :D Nyár végére szoktak a legvilágosabbak bizonyos márkákból passzolni.
2/3 anonim válasza:
Nekem is nagyon világos ilyenkor,tél végén a bőröm.Én most próbáltam ki az Yves Rocher alapozó egyikét:Teint Creme Confort a neve.Nekem nagyon bevált,a legvilágosabb színe,a Rosé 100-as pont illik a bőrömhöz.Ha pesti vagy,a boltban is meg tudod nézni,de ha nem,interneten is meg lehet rendelni,azt hiszem! Mondjuk én német oldalról rendeltem,mert rokonom ott dolgozik
3/3 anonim válasza:
Rendelj külföldről olyan alapozót amiből van világos. Vagy persze lehet Magyarországon is kapni, csak azok nagyon drágák, pl MAC.
Púderből van átlátszó is, az biztos nem sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!