Melyik jobb, a Pearl vagy Crystal a gél lakkozáshoz?
Figyelt kérdés
Melyik viseli meg kevesbe a kormot? Melyikhez kell kevesebbet reszelni es melyik kimeletesebb?
Koszi
2013. febr. 28. 14:08
1/5 anonim válasza:
totál mindegy, egyformán elő kell készíteni. amihez csak át kell törölni, az a shellac.
2/5 anonim válasza:
egyikhez se használj reszelőt. buffert használj. a reszelő elgyengíti a körmödet a buffer viszont csak felbolyhozza annyira amennyire szükséges. egyébként én azért ajánlom a pearl-t mert olcsóbb. egyébként szépen fed mind a kettő.
3/5 anonim válasza:
Én a CrysaLac-okat ajánlom neked, nekem az vált be, nem cserélném le semmi másra! A vendégeim imádják, és még soha nem hagyott cserben.
Régebben több más márkát is kipróbáltam, de mindig volt valami, ami nem tetszett bennük...
4/5 KörmösMagenta válasza:
A CrystaLac-ok nagyon kíméletesek, de ha a legeslegkíméletesebb dologra vágysz, akkor próbáld ki a One Step CrystaLac-ot No Buffer Scrub-bal. Még buffer se kell hozzá, így teljesen ép marad a köröm a géllakk alatt. A félős vendégeim erre esküsznek.
5/5 anonim válasza:
Igen, én is No buffer scrubbal szoktam előkészíteni. Szuperül oldódik és semmi baja a saját körmömnek.
Neked is a cn géllakkokat ajánlom ezzel a módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!