Oriflame everlasting vagy studio artist a jobb?
Most szeretnék rendelni de nem tudom hogy melyiket!
Viszont most az evertlastingot nem lehet mert nincs benne a karalogusban!
A legtöbb Oriflame terméket akkor is meg tudod rendelni, ha nincs benne a katalógusban, csak akkor drágábbak, ugyanis akatalógusban mindig az akciós termékek vannak.
Egyébként a következő katalógusban benne lesz az EverLasting alapozó 1299 forintos kedvezményes áron. Nekem csak ezzek az alapozóvan van tapasztalatom, én magam ugyan még nem használtam, de mást már sminkeltem vele és kifejezetten jónak tűnt, ár - érték arányban pedig szerintem kiemelkedő.
Remélem tudtam segíteni. :)
Az én tanácsadom mondta hogy ha nincs benne a katalogusban akkor nem tudom megrendelni :/ de ha benne lesz a következőben akkor várok! :) Akkor azt mondod hogy az evelasting jobban fed? az állagárol tudsz mondani valamit? nem szeretem a tul folyosat... nemrég vettem egy rimmel stay matt alapozót de nem fed és tul folyékony :S
Esetleg ha habállagút vennék? az jobb?
Az EverLasting inkább kicsi sűrűbb állagú alapozó, mint az átlagos, tehát a szírosabb bőrre is tökéletes, mert mattító hatása is van. :)
Én a hab állagú alapozókat nem ajánlom, nekem nem váltak be. Nem tudtam rendesen eldolgozni az arcomon és foltos hatása volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!