Szerintetek melyik a jobb ha alul felül kihúzom a szememet feketével, vagy ha csak felül? Nem tudok dönteni.
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 22:27
1/7 anonim válasza:
Én néha csak alul szoktam kifesteni, deh sztem ez attól is függ, hogy hogy 'illik' hozzád...
Egyébként amikor fent fested a szemed és még a végén is kihúzod egy kicsit, akkor mindenképpen ügyelj arra, hogy 'inkább felfelé kunkorodjon'.
Booocsi, ha kicsit értelmetlenül fogalmaztam.(:
2/7 anonim válasza:
Én csak felül szoktam kihúzni, mert alul nagyon könnyen elkenődik a nap folyamán és csúnyán beül az apróbb mélyedésekbe. Meg szerintem kicsinyíti a szemem, ha alul is kihúzom.
3/7 anonim válasza:
Nekem mindig félkész smink hatású az ha csak alul vagy csak felül van kihúzva, nem tetszik. Persze ettől még másnak tetszhet, nem tudom... nekem mindenképp fura. Egyébként ha felül és alul is kihúzod az nagyobbítja a szemet.
4/7 anonim válasza:
Szerintem csak felül húzd ki, mert, ha alul húzod ki, az kicsinyíti a szemet.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
ha alul fested ki, úgy fogsz kinézni, mint akinek behúztak egyet
7/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha ceruzával dolgozol,az könnyebben maszatolódik,felkenődik a szemhéjadra stb, ezért azt inkább csak az alsó szempillatőbe és/vagy vízvonalra ajánlom. Ezt el lehet kicsit füstösíteni,de vigyázz,hogy azért ne legyél pandamaci. A fekete körsatír nagyon kevés embernek áll jól,azzal nem próbálkoznék,tényleg bevert hatást kelt. Felülre tussal érdemes vonalat húzni. Ha vékony és cicás,az nekem külön tetszik,ezt kombinálhatod nyugodtan az alsó vízvonal kihúzásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!