Hogy lehet ilyen szempillákat csinálni?
2013. febr. 27. 17:51
1/9 anonim válasza:
Pfuuuj de undorító! Ha ilyet akarsz csináltatni hát csak sajnálni tudlak. Ez tényleg szörnyű. De h tudni akarod bármelyik szempillaspirállal megtudod csinalni csak nagyon sokszor átkell menni a szempillákon! Száradás utan is !
2/9 anonim válasza:
Egy jó szar szempillaspirál így összegányolja.
3/9 anonim válasza:
Vegyél egy ócska fajta spirált mondjuk kínait vagy akármi, azt 50 kend a szempilláidra és ilyen lesz. Elég undorító.
6/9 anonim válasza:
Jó vastagon kifested a szempilládat, és összetapasztas párat az újjaddal... de egyébként nagyon ocsmány és ízléstelen.
7/9 ivilicious válasza:
fúj,fúj. a kifutó msot ezzel van tele, úgy nevezik,h csillagszem :) sztem tök jó,én is hasonlóra szoktam néha, tussal tök jól mutat.
8/9 anonim válasza:
Essence I love extremme, vagy Bourjois Volume Clubbing, jó sok rétegben.
9/9 anonim válasza:
fúúj gecccc-i ez valami undorító, közönséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!