Mit csinálok rosszul? (smink)
Figyelt kérdés
Akárhányszor kihúzom a szemem szemceruzával, mindig hamar elkenődik, és mire hazaérek suliból már nem is nagyon látszik. Mi lehet a hiba? Azt tudom, hogy a szemcerka jó minőségű, AVON-os, szóval valahol máshol hibázom. Előre is köszi! :) 15/L2013. febr. 21. 20:56
1/9 anonim válasza:
Attól,hogy avon-os még nem biztos,hogy jó a minősége.Tapasztalataim alapján az avonos sminktermékek nem túl jók,nem rosszak de vannak sokkal jobbak is.
2/9 anonim válasza:
rakj a szemcerka alá korrektort/alapozót.:)
3/9 anonim válasza:
Igen rakj ala korrektort...ill. A cerkas vonalra szemhejfesteket...pl. Egy fultisztito segitsegevel ha nincs ferde ecseted. Igy tuti a tartas!!
Kozmetikus 23
4/9 anonim válasza:
hát az avon az minden, csak nem jó minőség...
5/9 anonim válasza:
Az avonos nekem fél óra alatt lefolyik.
6/9 anonim válasza:
Egy egész sulis mapot még a legjobb és legdrágább sminktermékek se bírnak ki, az avon pedig tényleg nem mindenben olyan jó, mint amennyit kérnek érte. Az essence Long Lasting szemceruza viszont nagyon tartós. Én is reggel készítem el a sminkem (valahogy nincs kedvem meg időm a suliban felújítani) és nekem is mindig minden nap végére csak maszat lesz. Ez az egy szemceruza az, ami bevált egész napra. Nekem 3 fajta szín van belőle és mindegyikkel elégedett vagyok.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. febr. 22. 18:11
8/9 anonim válasza:
Tust használj ceruza helyett. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz nem elég biztos a kezem, de ki fogom próbálni, már amúgy is terveztem. :)
2013. febr. 25. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!