Melyik BB krémmel vagytok megelégedve?
Figyelt kérdés
végre rászántam magam arra hogy BB krémet vegyek, viszont már majdnem mindegyik cégnek van kréme, és nem tudom melyiket válasszam. Eddig a loreal-t próbáltam egyszer egy minta alapján, az nem volt olyan rossz de nem vagyok tőle hasra esve... Ti melyiket ajánljátok? a bőrőm változó, néha olajos, néha száraz szóval inkább vegyes-nek mondanám, és azért jó lenne ha takarna is kicsit mert van 1-2 bőrhibám!
előre is köszönöm!!
2013. febr. 21. 08:18
1/10 anonim válasza:
Essence pureskin (650ft kb) nekem ő a tökéletes :-)
3/10 anonim válasza:
Nekem Nivea van, bevált. Nagyon!
4/10 anonim válasza:
Skin 79 BB Cream Miniature Set - 4 db van benne és más-más árnyalat, szép szín keverhető belőle szinte tökéletes fedés
Lioele Dollish BB Cream - vicces mert mikor felkened lila xD de szépen felveszi a böröd árnyalatát 1-2 percen belül, jól fed és nem fénylik, nem zsirosodik át
5/10 A kérdező kommentje:
Húúú csajook köszönöm! Azt hiszem jövhéten nyakamba veszem a drogériákat és kipróbálgatom a tesztereket:-))) köszönöm!!
2013. febr. 21. 20:19
8/10 anonim válasza:
Cadea Vera BB krém (müllerben kapható)
9/10 anonim válasza:
a Missha és a Skin79 termékek az én arcomra tökéletesek, nem fénylik és nem szárad ki tőlük a bőröm. A Garnier viszont rontott az amúgy is könnyen zsírosodó bőrömön... :/
10/10 anonim válasza:
Én a Garnierrel kezdtem, de nem is szeretnék váltani, nekem nagyon bejött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!