A tetoválást jó ha körömvirág krémmel nekem ha elfogy a bepanthen?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 01:18
1/6 anonim válasza:
Igen jó. Van ahol műté után a heget is ezzel kell kenni,tehát doki javasolja. De csak jó minőségűt használj!
2/6 anonim válasza:
Jó. A kenésnek az a lényege, hogy valami zsíros kence legyen ami nem hagyja kiszáradni és lehetőleg hámosító, sebgyógyító hatású (Bepanthen, Neogranormon, körömvirágkrém, stb.) kb 1 hetes korától én már sima zsíros Nivea krémmel kentem, ne legyen a krém agyon illatosítva parfümökkel és akkor nem árthat.
3/6 SzilKa válasza:
Utolsó, hámlás után már nem lenne szabad zsíros (ergo lélegezni nem hagyó) krémmel kenni, pont higy hidratáló, beszívódóval kéne.
S az elején is csak a Bepanthen, vagy a Bepanthen+ a jó.
Egy tetováló
4/6 anonim válasza:
a 10. probléma mentes tetoválásom után én bízom a magam bevált módszerében :)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. nov. 15. 21:26
6/6 anonim válasza:
Nekem alapból a körömvirágkrémet ajánlották :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!