A tetoválást kinek kell megrajzolnia? Hogy működik ez?
Régóta vágyom egy tetoválásra de hasonlót még nem láttam senkin, így nem tudok rámutatni hogy pont ilyet szeretnék.
A rajztehetségem egyenlő a nullával viszont az elképzelésem teljesen határozott.
Kivel szokás megrajzoltatni a mintát? A tetováló készíti el az elmondásom alapján? Vagy ez is egy mesterség és vannak olyan emberek akik direkt ezzel foglalkoznak? Vagy csak keressek egy ügyesen rajzoló ismerőst?
Neten sem találtam ilyen mintát, csak olyat amiből ki lehet indulni amiből látszik mire gondolok.
Nem egy bonyolult dolog, csak nem mindennapos.
A tetováló rajzolja és tervezi meg, már csak azért is, mert egyrészt a kívánt testrészre alakítja egyből, másrészt ő is belevisz a saját stílusából.
Plusz pénzt nem szoktak kérni érte, sőt inkább a "katalógus" tetkókat utálják, legalábbis a tehetséges réteg így van vele.
egy tetováló
Köszi! Féltem bemenni a szalonba, nehogy hülyének nézzenek emiatt, de hát ha egyszer nem tudok rajzolni, akkor nem tudok. Az elképzelésem viszont túl meghatározott ahhoz hogy kész minták közt válogassak.
Akkor bemegyek a héten és beszélek a sráccal, aztán majd kiderül, hogy érti-e mit akarok. :)
2. válaszoló: hogy működik ez nálatok? Ha én úgy gondolom hogy a tetováló mégsem érti egészen hogy mit szeretnék vagy nem tudja olyanra megrajzolni amilyenre elterveztem, vagy úgymond nem bejövős a saját stílusa amit belevisz, akkor mondhatom, hogy köszönöm szépen, de mégsem? Vagy hogy van ez?
Nekem nagyon fontos az elképzelésem, persze nyitott leszek a mester ötleteire is, de ennek a mintának oka van, hogy miért is kell pont ez, pont így.
Komolyabb tervhez azért szoktunk kérni előleget, ami persze lejön a végén fizetendő összegből, sajnos sokan visszaélnek olyan formán, hogy megrajzoltatják, aztán mégsem jönnek el tetováltatni, potyára meg senki nem szeret rajzolni.
Szóval elsősorban szerintem nézegesd a tetoválók munkáit, ki az, akinek a stílusa közel áll az elképzelésedhez (s egyúttal szépen is dolgozik) és vele vedd fel a kapcsolatot, úgy egész biztosan 1-2 verzió után meglesz a kívánt terv úgy, ahogyan megálmodtad.
Melyik városban van ez a szalon?
Nálunk helyben 4 szalonról tudok, ezeket megnézem, de hajlandó vagyok utazni is érte, ha itt helyben nem találok megfelelő embert a feladatra.
Az előleg belefér, ez most nem is pénzkérdés.
Ahol a piercingeket szoktam szúratni dolgozik egy nagyon tehetséges tetováló srác, el tudok veszni a képeiben, olyan mintha Salvador Dali festette volna. Azt hiszem ott kezdem, bár egész más jellegű kép kell nekem, de ez is elég elvont.
Mi Budapesten vagyunk.
Sok sikert a megfelelő művész megtalálásához! :)
Köszönöm!
Most voltam az egyik szalonban, de a srác szerint ez nem az ő műfaja. Elkezdett nekem magyarázni különféle irányzatokról, igazából nekem se hideg se meleg hogy melyik stílus micsoda. Most vagy oltári baromságnak tartja a kérésem csak nem akarta kimondani, vagy tényleg nem illik bele a profiljába.
De megfőzöm az ebédet és megyek a többi szalonba is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!