Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A tetoválást kinek kell...

A tetoválást kinek kell megrajzolnia? Hogy működik ez?

Figyelt kérdés

Régóta vágyom egy tetoválásra de hasonlót még nem láttam senkin, így nem tudok rámutatni hogy pont ilyet szeretnék.

A rajztehetségem egyenlő a nullával viszont az elképzelésem teljesen határozott.

Kivel szokás megrajzoltatni a mintát? A tetováló készíti el az elmondásom alapján? Vagy ez is egy mesterség és vannak olyan emberek akik direkt ezzel foglalkoznak? Vagy csak keressek egy ügyesen rajzoló ismerőst?

Neten sem találtam ilyen mintát, csak olyat amiből ki lehet indulni amiből látszik mire gondolok.

Nem egy bonyolult dolog, csak nem mindennapos.

2012. okt. 2. 19:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Na sikerült. Végülis a harmadik szalonban ahogy elkezdtem a tetoválóval beszélgetni, olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást. :)

Először mondta hogy megrajzolja és holnap jöjjek vissza megnézni, de aztán egyből rajzolni kezdett én meg irányítottam hogy mit akarok.

Nagyon jó lett, de még mindketten gondolkodunk rajta. (mármint hogy van-e még valami amivel finomíthatnánk az amúgy nem túl bonyolult képet)

Meg lehet hogy még egy kép készül, mert a tetováló más testfelületet javasolt mint amit én kitaláltam, és az eredetileg tervezett helyre másik kép készül majd ugyanerre a témára.

2012. okt. 3. 17:35
 12/12 SzilKa ***** válasza:
Na, ez tök jó! :)
2012. okt. 3. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!