Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek melyik rúzs a kedvencet...

Nektek melyik rúzs a kedvencetek, miért?

Figyelt kérdés

És amúgy nem zavar titeket hogy ivásnál a pohárszélén ott marad a nyoma,vagy evésnél elkenődhet,vagy ha csókolóztok,puszit adtok a pasitoknak őt is összekenitek vele?

És még egy kérdés:

valami natúr színű rúzs,ami jól fed tudtok mondani? mert nekem elég piros a szám és a rózsaszín rúzsokon is átüt a natúr árnyalatoknál meg ugyanolyan pirosnak látszik csak csillog..

2013. febr. 16. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem most essence allabout cupcake (53-as) a kedvencem. Alapból nem annyira tartós, ezért úgy szoktam csinálni, hogy hidratálás után felviszek egy réteg rúzst, majd ráharapok egy zsepire, hogy a felesleget leitassam és púdert teszek a számra. Utána jöhet még egy réteg rúzs, de nem húzom végig a rúzst a számon, hanem egymás mellé teszem és kicsit 'beleütögetem' a púderbe, így sokkal tartósabb.

Nagyon szép színe van, nagyon hasonlít a szám eredeti színéhez, így tényleg jól is áll ez a rúzs. :)

Bár ritkán használok rúzst, ha tudom, hogy olyan helyre készülök ahol elkenődhet vagy ilyesmi és nem lenne alkalmam megigazítani, akkor inkább nem használom. Pár napja találkoztam egy fiúval, bár nagyon szeretem ezt a rúzst, nem használtam, mert úgy voltam vele, hogy puszi tuti lesz és nem biztos, hogy díjazná, ha utána piros csóknyomos arccal sétálgatna velem. :D

2013. febr. 16. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagy rajongója vagyok a vörös rúzsoknak, régebben Maybellint használtam, most sajnos nem tudom megmondani konkrétan mi volt a neve. Az a rúzsom elfogyott, és sajnos nem volt 2000 ftom egy újra. Olyanra fanyalodtam, amit normál körülmények között sosem tettem volna, rendeltem egy 500 ftos color trend rúzst az avontól. Az eredmény enyhén szólva meglepett. a Színe gyönyörű és intenzív, nem csomósodik, tökéletesen fed és elég tartós. Szóval eeket tudom ajánlani. Ha pedig világosabb rúzst akarsz használni, először tegyél az ajkaidra alapozót, vagy korrektort. A szín sokkal természetesebb és világosabb lesz, ráadásul tartósabb is.
2013. febr. 24. 07:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Az avon színmegújítójából a butterrum cream árnyalat a legtartósabb rúzsom, emiatt meglehetősen szeretem, először csalódott voltam, képen bordósabbnak tűnt, és mivel baromi sötét, nem használom minden nap, de nagyon megszerettem, jól is áll, és ténylg sokáig fenn marad.

Új kedvencem az oriflame új, gold rúzsából a champagne nude árnyalat. szerintem ebből a fajtából fogok még rendelni több színt.

2013. márc. 14. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!