Lányok! Hány évesen kezdtétek magatokat sminkelni és mi volt amit először "magatokra kenytetek"? Ezzel szemben most hol tartotok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 20:04
11/14 anonim válasza:
12 évesen kezdtem el alapozót használni, 13 évesen már korrektort, szempillaspirált, és szemcerkát is, aztán 14 éves korom óta még púdert, szájfényt, rúzst, szemhéjpúdert. Most 17 vagyok, megtanultam normálisan sminkelni, most a natúr sminkekre vagyok ráállva. Az egyetlen változás, hogy pár hete likvidáltam a púdert, és soha többé nem akarom már használni.
12/14 anonim válasza:
Én 14 vagyok, és csak ha lemegyek itthonról (Akkor is csak ritkán) teszek fel szempilla spirált, de ha el megyek, akkor a korrektor tabu :D (Karikásak a szemeim...) Nagyon ritkán szemceruzázom is magam, de csak olyan alkalmakra... meg néha natór (Barna, bézs) smink a szemhélyamra, de azt kb évente 1x.. :D
13/14 anonim válasza:
16 vagyok, és nem sminkeltem soha, most sem szoktam.
14/14 anonim válasza:
Én 13 évesen kezdtem. (örököltem, h nagyon piros az arcom) Ekkor kezdtem el alapozót használni. Most 14 éves vagyok, azóta szempillaspirált és (néha)a szemem külső sarkába kis szürke szemhéjpúdert. (elég közel vannak a szemeim, ez optikailag kicsit távolítja őket) Ja, és kaptam egy korrektort, azóta leszoktam az alapozásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!