Milyen árnyalatú hajfestéket kellene vennem?
Figyelt kérdés
A Garnier Color & Shine tartós hajszínkrémet használom, eddig 3 alkalommal vettem Csokoládé árnyalatot (ami gyakorlatilag barna egy kis vöröses árnyalattal). Nincs is vele semmi baj, szép fényes, de most annyiban szeretnék változtatni a hajam színén, hogy ezt a vöröses árnyalatot mellőzni szeretném, és nagyjából ilyen árnyalatú (nem sötétebb!) barnát szeretnék.
Tehát nem tudom melyik árnyalat az, amelyik nem sötétebb, mint a csokoládé és nincs vöröses beütése.
2013. febr. 9. 09:56
1/1 Kira0 válasza:
Én azt ajánlom neked, h menj be egy fodrászkellékes boltba és ott segítenek kiválasztani a megfelelőt. És tényleg olyan színű lesz a hajad amit szeretnél.
Ezekkel a drogériákban kapható festékekkel vigyázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!