Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Adtok magatokra? Minden nap...

Adtok magatokra? Minden nap kivagytok festve valamivel? Vagy otthonra nem?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 13:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Adok magamra, igényes vagyok, de nem szoktam sminkelni. Szép az arcom nekem anélkül is, egy 16 éves lányt legjobb esetben is csak öregít a smink, én meg nem akarok 20nak kinézni. Koncertre azért kifestem magam jó extrémen, de hétköznap abszolút semmi, max ha kijön egy patti, akkor korrektor.
2009. szept. 4. 18:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmegyek valahova, akkor korrektor, alapozó, szempillaspirál, kis pirosító, és ajakbalzsam. Szerintem ez durván szolidnak számít (:

Nagyobb alkalmakra szoktam erősebben kifesteni magamat.

Boltba azért nem.. meredek lenne. Nem akarom, hogy kényes kis picsnek tartsanak.

Pedikűr, manikűrt csinálom magamnak, kozmetikus havonta-kéthavonta egyszer, amúgy itthon tisztítom magamnak.

A fodrászom pedig 3 hetente jön festetni.

És persze az alapdolgok rendszeresen.. Fürdés, hajmosi, fogmosi..

16L

2009. szept. 4. 20:10
 13/19 anonim ***** válasza:

hát akinek jólmegy xd :'D

nekem bnőm festi a hajam xd van tehetsége hozzá ^^

2009. szept. 4. 23:55
 14/19 A kérdező kommentje:

nekem anyukám fodrász, igy nemkell hogy adjak rá pénzt mégis 4havonta járok. hosszu hajam van, és csak ha melirozni kell vagy vágni kicsit akkor ülök be a keze alá. ez van, de sajnálom levágatni a hajam igy nem használom ki a lehetőséégeket.

én alapozót nem használok, csak szehéjtust és szemceruzát azt sem minden nap.szemöldököm magam szedem.

2009. szept. 5. 00:00
 15/19 anonim ***** válasza:
otthon, ha nem várok vendégeket, akkor nem sminkelem magam, ha jön hozzám valaki, akkor igen és ha elmegyek otthonról, akkor is (persze helytől függő, hogy mennyi sminket)
2009. szept. 5. 10:29
 16/19 anonim ***** válasza:
otthonra nem ha nem jön senki akk nem szoktam magam sminkelni.pl ha csak elmegyek otthonról akk púder,szemceruza, szempillaspirál. de ha találkozok vkivel,vagy buliba vagy vmi hasonló helyre megyek akk picit erősebbem sminkelem magam.
2009. szept. 6. 18:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Régebben minden nap sminkeltem alapozótól kezdve mindent használtam. Mostmár nem igazán, csak ha utazok valahova, vagy ha olyan helyre megyek. Itthonra nem. De ez szerintem se azonos az igényességgel (pl. természetesen rendszeresen szőrtelenítek, ápolom a körmeim, hajam, fogaim meg minden).
2009. szept. 6. 20:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Nálam az "adok magamra" azt jelenti, hogy rendszeresen tisztálkodom, de szerintem fölösleges az áltagos hétköznapokra kifesteni magamat. A körmöm mondjuk legtöbbször ki van festve, mert ha olyan kedvem van, szeretek rá mintákat festeni. Persze ha templomba, ünnepségre, vizsgára, állásinterjúra, stb. megyek, akkor kifestem magamat (többnyire csak szemhéjfesték+szempilla), de nem túl erősen, nem szeretem az erős, feltűnő, nem természetes színeket.
2009. szept. 7. 14:13
 19/19 anonim válasza:
SZia--en nem hagyom ugy el a lakast hogy ne tegyek fel alapozot, szemfesteket stb..az alapozo azert kell mert egyebkent nagyon feher szinu a borom ( foleg az arcomon) es ha nem haszanlom akkor mindenki azt hiszi hogy beteg vagyok mert sapadtan nezek ki stb..Egyszer korhazba kerultem es nem volt nalam az alapozom.. az orvos nem akart kiengedni a korhazbol mert mondta hogy nagon sapadtan nezek ki pedig mar teljesen jol voltam.. megkertem a baratnom hogy hozza be az alapozot, felkentem a vizit elott es az orvos meg aznap kiengedett! Jo mi?? Egyebkent szem festeket stbb is hasznalok akkor mar legyen teljes a kep..
2009. szept. 7. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!