Nos, én adok magamra, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy non-stop festem magam. Általában akkor sminkelem magam, ha kilépek az utcára, azt is annak függvényében, hogy hova megyek. Ha csak a barátnőmhöz, vagy egyszerűen szaladni este, vagy hasonlók, akkor egy enyhe szempillaspirál árnyalat elég nekem. Ha bulizni megyek, vagy más összejövetelekre, akkor természetesen jobban kisminkelem magam, de persze a szépízlés határain belül maradva. Hogy azért esztétikusan nézzen ki az arcom.
2009. szept. 4. 13:32
2/19 anonim válasza:
Persze, adok magamra, igényes vagyok, de ez nem a festésen múlik. Pl soha nem mulasztanám el a fogmosást, na az igénytelen.Otthonra nem igazán sminkelek, ha elszaladok boltba vagy ilyesmi, akkor szempillaspirál +szájfény. A szemem köré kontúr van tetoválva, ezzel nem kell törődnöm. Alkalomra, erősebben sminkelek.
2009. szept. 4. 13:44
3/19 anonim válasza:
Mitől adás magadra, hogy a boltba szempilla+szájfény? Jézusom, hol tartanak a nők :(
2009. szept. 4. 14:02
4/19 anonim válasza:
Én nagyon adok magamra, pl. rendszeresen mosok fogat, manikűrös, pedikűrös, DE sminkelni nem szoktam ha kimegyel a boltba. Csak akkor, ha megyek vhova a városba és találkozom valakivel, akkor is cska szájfény és kész.
2009. szept. 4. 14:07
5/19 anonim válasza:
én csak akkor sminkelek, ha a barátimhoz megyek.
ha ő jön át, akkor nemmindig.
ha suliba megyek, csak néha sminkelek, ha van kedvem és időm.
de ettől független adok magamra, smink nélkül is ápoltnak nézek ki :)
2009. szept. 4. 14:08
6/19 A kérdező kommentje:
:)3. válaszoló, te férfi vagy?
mindenkinek más az hogy "adsz magadra"ezért kérdeztem. érdekelne más vélemény is eddigieket köszönöm. nő vagyok 20 éves, én is adok magamra, de azért van hogy smink nélkül megyek boltba,szerintem az hogyha ad magára valaki nem azt jelenti hogy mos e fogat minden nap vagy sem, mert az már igény kérdése.
2009. szept. 4. 14:10
7/19 anonim válasza:
Fogmosás minden kajálás után. Szerintem ez alap. Adok magamra. Rendszeres járok fodrászhoz és kozmetikushoz. a körmömet magam ápolom.
Smink. Itthonra nem sminkelem magam, mostmár az utcára sem mindig (Pl. ha boltba megyek, vagy csak pár megállóra a lakásomtól, akkor nem) Ha találkozom vlakivel, vagy bulizni megyek, akkor igen.
2009. szept. 4. 14:27
8/19 anonim válasza:
Attól ha teszem azt vki nem festi magát, nem azt jelenti, hogy nem ad magára. ha elmegyek valahova, minimálisan festem magam, nincs szükségem vastag vakolatra. egy kevés alapozó, kis pirosító, szempsirál, szemöldökceruza, labello. otthonra természetesen nem festem ki magam, mégis minek?
2009. szept. 4. 14:51
9/19 anonim válasza:
Igen, adok magamra. De kövezzetek meg, én egy évben max 2-szer sminkelem magam,de annak is valami nagy eseménynek kell lennie, nem olyan, hogy boltba megyek és kisminkelem magam. Éljen a természetes szépség :)(mindezek mellett egyáltalán semmi bajom nincs az olyan lányokkal, akik mindenhova kisminkelik magukat).
2009. szept. 4. 16:29
10/19 anonim válasza:
hát ez 2 különböző dolog, de igen minden nap ki vagyok sminkelve. és nem szolídan. =)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!