Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi piperecuccotok van?

Mennyi piperecuccotok van?

Figyelt kérdés
Nálunk a párom kiakad, mikor benyit a fürdőszobába, mert minden polcon az én cuccaim vannak :)
2009. szept. 3. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
két labello, egy tonik, egy szemceruza, egy szempillaspirál, egy púder, négy parfüm, két testápoló, öt körömlakk, meg huszonkilenc tusfürdő: azokat gyűjtöm:)
2009. szept. 3. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy kisebb asztal van roskadásig megpakolva a szobámban (tusfürdő meg sampon a fürdőben van), de azon a hajas cuccaim is rajta vannak, ami nem kevés. 3 kefe, 6-7 fésű, csomó csat, hajgumi. Vannak hajpakolások, vagy 3-4 fajta krém, fújós balzsam, hajszesz, ilyesmi. A nagy részét ezek foglalják el. A hajamra nagyon kényes vagyok, de sminkcuccokból nincs olyan sok. Mindenből 1 vagy 2 van (szempillaspirál, szemceruza, szájfény, púder, korrektor...)

20L

2009. szept. 3. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem elég sok :(

4 tusfürdő,2testápoló,sminklemosó krém,tonic,3bőrradír,sminklemosó kendő,,arckrém,2kézkrém,1-2sampon,1fújós balzsam,hajvégápoló olaj,2hajzselé,2hajlakk,1hajhab,2hajkefe,2tupírfésű,4körkefe,hajvasaló-kreppelő,hajsütővas

10parfüm(nem mindet használom)

1labello,7szájfény,kb.5szemcerka,2szemhéjtus,4szempillaspirál,korrektor,púder,barnítógyöngy,pirosító,

kb.15-féle szemhéjpor,plusz különféle sminkecsetek

2009. szept. 4. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:

tele vagyok, de a negyedét se használom. amiket nem hazsnálok, külön vannak. amiket igen, azoksem a fürdőben vannak, mert természetes fényben sminkelek, mert úgy az igazi, a fürdőszobai világítás vmi egészmás képet látat:D

naszóval, amit szoktam is hazsnálni, azok a ceruza, tus, spirál, púder. hátígy ennyi:D

ezenkívül van 20 millió testápolóm, kb az összes labello megvan :D, lakkból vagy 40, parfümből csak 5.

ami a fürdőben van, az a tusfürdő, sampon, hajszárító, 3 féle kefe, és kismillió hajformázótermék, de csak 1et használok.

2009. szept. 4. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!