Mit tehetek azért, hogy gyorsabban nőjön a körmöm?
Figyelt kérdés
Van valami étel (gyümölcs, zöldség), vagy valami tabletta, étrendkiegészítő, ami a körmök növekedését is segíti? Köszi előre is a választ!2009. szept. 3. 18:37
1/11 anonim válasza:
Biovanne. Nekem nő tőle a körmöm. De a Revalid is ugya olyan csak drágább!
2/11 anonim válasza:
MAjomkenyérfa leveles bedörzsölés
3/11 anonim válasza:
Ez most hülyén fog hangzani, de én mikor sokáig fürdök (sokáig ásztatom vízbe a körmeimet), akkor mindig nagyobb lesz a körmöm.:D De lehethogy csak bemesélem magamnak. Bár már mondta az egyik ismim is.:)
4/11 anonim válasza:
Jéé! Akkor nem vagyok hülye =D
Mert én is azt vettem észre, hogy ha sokáig fürdök, ill. strandon vagyok, nagyobbak lesznek a körmeim = )
5/11 anonim válasza:
Oldj fel kevés vízben egy fél élesztőt, hogy ilyen sűrű masszaszerű cucc legyen, és az ujjaid végébe dörzsöld rendszeresen, hagyd pár percig, és mosd le. De az élesztőtabletta is tökéletes hozzá.
6/11 anonim válasza:
azért lessz nagyobb a körmötök ha fürdötök mert felpuhúl a bőr a kököm ágy bőre, és fentebb megy ezért a köröm nagyobbnak látszik.
7/11 anonim válasza:
én vettem 1-2éve az oriflametől körömnövekedés-serkentőt és azt használom;) Mellette mikor tavasszal osztálykiránduláson barlangfürdőben voltunk észrevettem h a 3-4óra alatt rohadt sokat nőtt a körmöm:D
Azóta nem szívesen,de sokkal többet mosogatok;) addig is éri víz,meg 1-2hetente beáztatom a kezemet ugyanúgy mint a lábam:D
14/L
8/11 anonim válasza:
ilyet én is használtam nekem nem jött be.
9/11 anonim válasza:
szija most hosszú leszek de szeritem megéri ::D:én kb.egy éve nem rágom a körmöm és úgy sokkal gorsabban nő és szebb is a körmöm :használok :moyra kálcium zselét körömágypuhító olajat kéz és körömápoló krémet áztatom és sokat ápolo hidd el használ :Dszija puszi ennyilerövidítve :D 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!