Mivel kenjem át a pilláimat?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék szempillaspirált használni, csak átlátszót, de nemrég kifogyott és nem tudok most elmenni újat venni.Van vmi amivel át tudom kenni a szempilláimat, h szépen álljanak, ne ilyen "borzin"?Mert a kis szempillafésűvel hiába fésülöm át, ugyanúgy áll.2009. szept. 3. 14:53
1/5 anonim válasza:
a szempillád borzas? ezt nemegészen értem :D
2/5 A kérdező kommentje:
úgy értem h a pillák nem állnak tökéletesenxDszóval van ami kilóg:Dbocsi, hogy hülyén fogalmaztam.
2009. szept. 3. 15:34
3/5 anonim válasza:
én se értem teljesen h mi az hogy nem egyfelé áll, de mindegy. Kenj rá vazelint ill. vazelines krémet, attól még hosszabbnak is fog látszani, mondjuk az nem tart annyira. Ami tuti elrendezi a pilláid az a hajzselé. Lehet h hülyén hangzik, de szerintem pont ua mint a színtelen szempillaspirál csak más kiszerelésben. Kenj rá egy kicsit egy fogkefére és fésüld ki vele a szempilláid! remélem segítettem :)
4/5 anonim válasza:
én színtelen szájfényt szoktam. valaki nekem is ajánlotta a hajzselét, attól egész nap könnyeztem.
5/5 anonim válasza:
komcsi?basszus!most mi lesz?nincs időd új spirált venni és borzin állnak a pilláid!jujj cicám velem is volt ilyen és basszus nem tudtam mit csinájjak!juj!
:D
milyenek vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!