Ti mi tévők lennétek a helyembe?
szóval én tetoválást szeretnék és a szüleim nagyon nehezen bele is mentek de viszont nagyon nem örülnek neki, csak nem igazán foglakoznak velem. a család többi tagja nem is tud róla de teljesen ki akadnának ha megtudnák...
ti mit tennétek, ennek ellenére is megcsináltatnátok??
(bocsi ha rossz kategória.)
szerintem ne ezzel próbálj effektíve bosszút állni rajtuk azért, mert nem törődnek veled.. nem éri meg.
nem bántásnak szántam ezt a kommentet, csak annyira szeretnélek megkérni, hogy gondold át ilyen szempontból is a dolgokat..
szerintem ne csináltasd meg.
ha 15vagy tényleg egy lázadás
erről sokat lehetne beszélni,én pl azért vagdostam magamat mert érdekelt hogy észreveszik-e,1évig csináltam,fel se tűnt nekik
ha csak azért akarod hogy figyeljenek rád hagyjad,ha tényleg tetszik csináld meg
Szerintem ne legyen,mert gondolj bele:először egy diszkrét kis pillangó a válladon.Egy év múlva egy lángnyelv a vádlidon.Két év múlva valami béna dalszöveg a hasadon.És még sorolhatnám...
De abba gondolj bele,hogy 70 évesen viszed az unokádat strandra és milyen undorító lesz,hogy ott lógnak a szottyós bőrödön a fakó tetkók. Ez az én véleményem.
Melyik az a "szalon", ahol 16 ev alatt tetovalnak??? Mert normalis helyen szoba sem allnak 15 evessel!
Legalabb vard meg, mig felelossegteljes, normalis tetovalohoz mehetsz, addig meg ugyis tobbszor valtozni fog, hogy mit is akarsz magadra varratni.
Nem, szuloi beleegyezessel is 16 ev a minimum!
Tetovalo vagyok, csak tudom... 16 alatt a tetovalot feljelenthetik testi sertesert, akkor is, ha a szulo amugy beleegyezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!