Szerintetek egy Louis Vuitton Speedy 35 Bandouliere Damier Ebene táska hülyén néz ki egy fiún?
Figyelt kérdés
Mert hát ugye egy női táska, de a Damier Ebene mintázattal akár lehetne férfi/unisex is.
Itt van róla kép: [link]
2013. jan. 31. 16:18
1/7 anonim válasza:
Hát... nem tudom. Ha tetszik, meg futja rá szerintem vedd meg és viseld nyugodtan. biztos lesz, aki megszól érte, de ne nagyon foglalkozz azzal. Szerintem hülyén nem néz ki, csak szokatlan. De ha ilyen trendi-fiú vagy, akkor illik a többi cuccodhoz is, és nem gáz :) Én is rendszeresen vásárolok magamnak cuccokat/kiegészítőket a fiú részlegről lány létemre :D
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem illene a legtöbb cuccomhoz, pl. hordok csomó kockás ruhát, azokhoz meg illik ez a mintázat. Meg most a téli kabátom is barna.
Köszi a választ. :)
2013. jan. 31. 16:57
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó indokold kérlek.
2013. jan. 31. 22:58
6/7 anonim válasza:
meleg vagy? mert szerintem az emberek 99,9% annak nézne ha egy ilyen nöi táskával a kezedben látna meg. bocsi
18L
7/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg.
2013. febr. 4. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!