Az Andrássy úti Louis Vuitton butikban mennyibe kerül egy Speedy 35 és egy Speedy 40 táska?
Ez most komoly?
Miért jó nektek ha fél millás táskával villogtok?:D
Most lehet rá mondani hogy tartós. hogy szép. hogy praktikus.
DE HOGY A.... (És itt most nem folytatom. Picit kiakadtam. :D Szóval elmagyaráznátok?^^)
A Speedy 40: 138 000 Ft körül mozog, a Speedy 35 csak némileg olcsóbb, talán 4-5 000 forinttal.
Tudom off, de egy tipp: manapság mindenki ilyen táskákkal mászkál, habár a legtöbben piacon vagy az Ázsia Centerben veszik. Szerény véleményem szerintem sokkal igényesebb, különlegesebb lennél, ha egy másik modellt választanál az LV-től, egy kevésbé "hivalkodót", ami nincs telerakva LV monogrammal, vagy legalább más fazonú. Gondold meg, hosszú távon hasznos lehet.
Az első valami mást nézett:D
Az utolsó mondta jól,140.000 FT körül mozog az áruk.
Fél milláért már egy almát kapsz:D
Amit talán kevesebb embernél látok Damier Eben Canvas és Azur Canvas.És ezekből is van speedy.Szerintem nagyon szépek.Én a helyedben akkor már speedy 40 táskát vennék.Azt sem sokat láttam edig.Mindenkinél a 35ös van.Komolyan nem vagyok itthon alig egy hete és tényleg minden második embernél ilyen táskákat látok.
Jah igen és kedves felháborodónak:Neked miért baj,hogy valaki drága táskával mászkál?Mindenki a pénztárcájának megfelelően vásárol.Én sem szólom le a szegényebb embereket,hogy ugyan miért nem veszel inkább drága ruhákat?Vagy miért nincs pénzed luxus táskára?Akkor te se tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!