A fültágítót csak rockerek hordják?
Figyelt kérdés
anyám azért nem engedi mert szerinte csak rockereknek valo.én meg nem vagyok az..
16L.
#fültgító
2013. jan. 31. 15:26
11/14 anonim válasza:
komolyan a 3mm es fültágító nem is nevezhető fültágítónak...rockerok nem hordanak fültágítót de ismerek pár rockert aki igen..:D és látszik hogy csak divatbol akarod te is :\ 10mm felett na akkor mondhatod azt hogy fültágító.....:D 3mm esen szinte át se látni ennyi erővel vehetsz egy sima fülbevalót.. :)
12/14 A kérdező kommentje:
én 14mm eset szeretnék:)
de azért nem rögtön azzal akarom kezdenixd
hanem fokozatosan:)
2013. febr. 3. 15:09
13/14 anonim válasza:
"ezt mondtam énis:D..de amugy csak 3mm-eset szeretnék.mert az pont elég..és vissza is nőne 1 cm alatt, én ugy tudom:)"
nem tudtam hogy ez azt jelenti hogy 10mm-t akarsz,én kérek elnézéstxd
14/14 anonim válasza:
'Rocker' vagyok, de nem ítélek el ettől különbözőbb stílusú zenei irányzatokat. Van egy 5mm-es fültágítóm, és persze szintén 'rocker' ismerőseim akiknek van fültágítójuk.... Szóval ennyit arról, hogy "pont hogy azok nem hordanak....".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!