A fültágítót csak rockerek hordják?
Figyelt kérdés
anyám azért nem engedi mert szerinte csak rockereknek valo.én meg nem vagyok az..
16L.
#fültgító
2013. jan. 31. 15:26
1/14 anonim válasza:
Pont,h rockerek nem hordják.Szerintem ne csináltass,később úgyis megbánod.Meg ez csak most divat,a kis divatmajmok körében.Pár év múlva már tiszta gáz lesz.Amúgy,a hardcore stílusú emberkéknél alap a fültágító.
2/14 A kérdező kommentje:
ezt mondtam énis:D..de amugy csak 3mm-eset szeretnék.mert az pont elég..és vissza is nőne 1 cm alatt, én ugy tudom:)
2013. jan. 31. 15:31
3/14 anonim válasza:
Az 3mm az tényleg nem nagy.Azok a kicsik nekem is tetszenek:)Igazán megengedhetné.Na,de nem vagy már olyan gyerek,h engedélyt kérj.Szerintem nyugodtan csináltasd meg,a te tested.15 évesen már volt orrkarikám,meg egy csomó piercingem.Én se kértem engedélyt.Eleinte nem tetszett nekik,de megszokták.Persze ez már régen volt.Mindenki a saját hibáiból kell,h tanuljon.
4/14 anonim válasza:
Nem, azok hordják, akinek tetszik. Ha tetszik, stílustól függetlenül nyugodtan megcsináltathatod - feltéve, ha anyukádat sikerül rábeszélni :) Szurkolok!
5/14 anonim válasza:
Ha csak divatból csináltatod az nagyon gáz:D Szal ha már az elején így indulsz neki hogy "3mas az visszanő" akkor neki se kezdj!:D mert ez nem a divatról szól, az első egy degenerált idióta, akit őszintén nem tudom hogy honnan szalajtottak... Anyukádnak meg nincs igaza, a fültágító köszönő viszonyban sincs a rockerekkel.
6/14 anonim válasza:
miért akarsz egyáltalán,ha már azon gondolkodsz hogy vissza akarod hogy nőjön?meg miért csak 3mm? az akkora mint egy fülbevaló...
8/14 A kérdező kommentje:
-.-
utolso 2..tiszta nyomorékok vagytok..><
2013. febr. 1. 20:47
9/14 anonim válasza:
te vagy nyomorék:DD tejóisten ásd el magad
10/14 anonim válasza:
a nyomorék az te vagy babám :D ne tegyél fel kérdést, ha feltétlen olyan választ akarsz kapni ami neked megfelel:d mindenki leírja a véleményét, és aki ezt megszólja, NA AZ A NYOMORÉK:)! lődd le magad, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!