Kleyo kérdése:
Nyíregyházán tudtok valahol olyan szalont, vagy bármit ahol köldök lyukasztást vállalnak? Ha igen, hol és mennyiért?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 13:16
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Arra nem emlékszel mennyi volt? A lyukasztás meg az ékszer külön-külön? Meg úgy hallottam azért nem árt mellé venni vmi fertőtlenítőt, és az első pár napban átkennei vele a friss lyukat. Van egy hely ahol mindez meg van 5ezerből, remélem a Lukovics olcsóbb kicsit :)
2013. febr. 2. 14:36
3/7 anonim válasza:
Szia.
Hát akkor el kell szomorítsalak, mert én már több mint 5 éve csináltattam és akkor volt 5000.- (ékszerrel együtt)
Én gyógyszertári alkoholt vettem, használtam (ezt ajánlották)
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, akkor valószínű, hogy azóta emelkedtek az árak :S Lehet marad a másik szalon, de mindenképpen megérdeklődöm személyesen, hogy mi mennyi.
2013. febr. 3. 15:09
5/7 anonim válasza:
Persze inkább kérdezz rá személyesen az a biztosabb.
6/7 A kérdező kommentje:
szerencsém van, még mindig 5ezer ;) úgy h marad a Fru-fru :)
2013. febr. 4. 14:14
7/7 anonim válasza:
nagyszerű örülök:)
majd ha gondolod küldhetsz képet ha elkészült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!