Szerintetek milyen hajszín állna nekem jól?
Kék a szemem, világos a bőröm, de nyáron képes vagyok néhány árnyalatot barnulni. A szemöldököm nagyon sötét. A hajam természetes színe sötétszőke, ezelőtt Garnier Color Naturals természetes világosszőke hajfestékkel volt a hajam festve, legutóbb pedig ugyanez a termékcsalád, csak hamvasszőke. Volt már mindenféle színű a hajam, kipróbáltam a vöröset, a feketét, a kékesfeketét, a barnát, a sötétbarnát, a szőke több árnyalatát is. De mindegyikre mondták, hogy jól áll. Mostmár egy ideje szőke, de szeretnék már egy kis változatosságot. Szerintem a sötétbarna, hosszú hajú lányok tök dögösek. Nekem vállig érő hajam van.
Szerintetek?
19/L
Ez alapján a tél típusba tartozol. Jól állhat a padlizsánlila vagy a fekete haj.
A sötét szemöldök miatt szerintem indenképp fessed sötétre a hajadat, mert furán hat, ha a haj maga világos, de a szemöldök sötét.
igen, én is a sötétbarnára gondoltam, de előbb meg szeretném növeszteni szép hosszúra :)
természetellenes hajszínt meg nemigazán szeretnék :)
Nekem ez a szín tetszik nagyon. Nekem is kékes a szemem és világos a bőröm. Én most ilyesmire tervezem majd, mondjuk most is barna, de talán világosabb ennél.:)
Nekem mell középig ér a hajam kb...talán picit rövidebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!