Mit gondoltok, sok ez a mennyisegu smink nekem? 15/L ^^'
Figyelt kérdés
/szerintem egyebkent nem sok csak erdekel ki mit gondol/ szoval..arc: alapozo, utana ra puder, aztan kis pirosito, szem: alulra fekete szemceka, felulre barna szinu por allaguu festek es vegul ESSENCE I LOVE EXTREME dusito spiral *.* ennyi.^^2013. jan. 29. 19:06
1/16 anonim válasza:
Hánykor is kelsz reggel? :D
Én is 15 vagyok, jobb napjaimon, ha nem alszok el fogmosás közben, akkor max szempillaspirál, szóval nekem sok lenne.
De ha alapból nőiesen öltözködsz, meg adsz magadra, és nem a ribancos módon, akkor biztos szépen meg lehet csinálni, én csak nem tudom elképzelni magamon az ilyet.
2/16 A kérdező kommentje:
6:10-kor kelek, suli setalva 1O percnyire van es hat eleg sokszor kesem el ez miatt:ss :| meg ugye mèg a hajam is...amire elkeszul..xd de az mellekes. Ja es en csak neha hasznalok szajfenyt.meg a szemoldokomet is barnaval kicsit 'kifestem'
2013. jan. 29. 19:15
3/16 anonim válasza:
igen, 15 évesen még bőven elég szájfény meg spirál, nem viccből mondom, a sok alapozótól tönkre fog menni a bőröd idősebb korodra, meg hülyének nézhetnek, hogy ennyire kikened magad, egyszer én is próbálkoztam ennyi idősen több sminkkel, meg is lett az eredménye
4/16 A kérdező kommentje:
Joolvan koszii....ugysem tudtok lebeszelni. En Minosegi alapozot hasznalok:) ami nem tud ráncosítani.(:
2013. jan. 29. 19:33
6/16 anonim válasza:
sok:) én csak spirált, cerkát és szájfényt használok. szerintem alapozó egyáltalán nem kéne, rövidtávon lehet, hogy jó ötletnek tűnik, de hidd el szívni fogsz. eltömíti a pólusokat és több pati lesz rajtad szóval az ellenkezőjét éred el. szemöldökre nem kéne szerintem de az legalább nem káros:) a szemhéjpúder mehet:) 16L
7/16 anonim válasza:
a púder és a pirosító sok, de hiába mondja neked bárki, úgyis csinálod :D én is ilyen voltam, szerencsére leszoktam a vakolatozásról, bár nekem "durvább" volt (pandasmink :D)
8/16 anonim válasza:
amennyiben tudsz sminkelni meg lehet csinálni igényesre. de akár úgy is nézhetsz ki mint egy bazári majom... Ha nem adsz más véleményére minek teszed fel a kérdést? Az alapozó meg ha minőségi, nem minden nap kened az arcodra és akkor se 10 centit nem veszélyes... Sőt nyáron a legtöbb véd mindenféle sugárba*szástól. én ennyi idősen vennék egy csillogó szemhéjtust a DM-ben 1000 forintért hozzá szempillaspirál szájfény aztán cső... :)
9/16 A kérdező kommentje:
bocsanat, adok mas velemenyere csak nem tudnak lebeszelni:) ez a 2 dolog igencsak kulonbozik.szerintem.:)) jaj amugy dehogy nezek ki majomnak.alig latszik szinte. azt mondjak h hozzam alapbol passzol a smink. ez ilyen alap szinte mar.
2013. jan. 30. 06:30
10/16 anonim válasza:
sok. alapozó minek? ha probléma van a bőrrel, akkor kozmetikus vagy bőrgyógyász. ha pattanásod van vagy valami kis folt, arra korrektor bőven elég.
ennyi idősen bőven elég lenne szempillaspirál, szemcerka és korrektor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!