Füstös smink? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék füstös szemet készíteni, ami végtelenül egyszerű, nem kell hozzá mindenféle hiper-szuper ecset (mert nekem nincsenek olyanok) és fekete. Kérem, valaki segítsen nekem! :)2013. jan. 29. 15:17
1/4 A kérdező kommentje:
Ilyenre gondoltam:
Tudjátok, ez a Moulin Rouge képkockája, és Satine szemét szeretném leutánozni.
2013. jan. 29. 15:26
2/4 anonim válasza:
Hát ezen a csajon nem túl hangsúlyos a füstös szem... Márha egyáltalán ez mondható annak. Amúgy azt úgy kell elkészíteni, hogy a szempilláid tövében sötétre fesd, onnan meg kifelé haladva egyre halványabbra. Nem nagy ördöngősség, ráadásul a youtube-on is százával vannak fenn róla a videók (smokey eyes)
3/4 anonim válasza:
Ha nincs ecseted sima fülpiszkáló megteszi bevallom egy ideig azzal csináltam, legjobb. Az jó ha van fekete meg szürke szemfestéked azért :) Úgy kell festened a szemed hogy a szempillák tövétől felfele haladva halványuljon és a szem orr felőli csücskétől kifele sötétedjen. Úgy lesz szép. Persze ez csak akkor látványos ha nem ilyen pi*csányi módon fested mint a képeden. :D Ahhoz szerintem sima szemceruza elég hogy ezt a hatást elérd :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. jan. 30. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!