Van olyan rúzs, amely egyben tartós, hidratál és duzzasztja az ajkakat?
Figyelt kérdés
Milyent tudtok ajánlani, mennyiért?2009. szept. 2. 09:00
11/12 anonim válasza:
Szia! Van:) Legalábbis sztem. Én az oriflame colorfull nevű rúzsát használom. Az ajkaim normál méretűek, de ez a rúzs tényleg megduzzasztja! Miután felkenem, a rúzs színével egyező szájcekával körbe rajzolom a szám, és teszek rá ajaknövelő:) szájfényt; mellesleg az is oriflame, magic lipgloss a neve:) Szájfényt nem mindig használok, de a szám tényleg teltebb lesz, és hidratált is:) Én szeretem, am a rúzs ára akciósan 1300-1500 Ft körül van, a szájfényé 1200-1400 Ft körül. Remélem tudtam segíteni:)
12/12 anonim válasza:
Szia! Van, legalábbis sztem:) Én az oriflame colorfull nevű rúzsát használom, amely tényleg megduzzasztja az egyébként normál méretű ajkaimat, és még hidratál is. Miután felkentem, körbe rajzolom a számat a rúzs színével egyező szájcekával, és néha még teszek fel egy kis ajaknövelő:) szájfényt.(az is oriflame, maxi lipgloss a neve) A rúzs ára 1300-1500 Ft körül van, a szájfényé pedig 1400Ft körül. (remélem nem küldtem el kétszer, mert először nem sikerült..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!