Van olyan rúzs, amely egyben tartós, hidratál és duzzasztja az ajkakat?
Figyelt kérdés
Milyent tudtok ajánlani, mennyiért?2009. szept. 2. 09:00
1/12 anonim válasza:
nekem is bevallna egy ilyen` .. de en nem talalok .. vagy csak duzzaszt vagy csak tartos vagy siman hidratal` :(
ha vki tud ilyet szoljatok nekem is :D
2/12 anonim válasza:
van ilyen rúzs. a dougles-ben láttam, és ki is próbáltam. hát duzzasztotta a számat rendesen, meg égette is, olyan erőspaprikához hasonlítanám az érzést :D 3000 ft körüli az ára, de a helyszínen kipróbálhatod, abból is van tester.
3/12 anonim válasza:
Van ilyen terméke az avonnak is! Nekem is van ilyen rúzsom onnan rendeltem, de van szájfényben is, nyáron hűsítő érzést ad + "duzzasztja" az ajkakat! Max. 2000 Ft.
4/12 anonim válasza:
Nekem is AVON-os van. Szeretem nagyon. Kicsit mentolos! 1200ft!!
5/12 A kérdező kommentje:
Ez az avonos láthatóan duzzasztja az ajkakat? És tartós is?
2009. szept. 3. 19:33
6/12 anonim válasza:
Szerintem igen, nekem vékony szám van és amikor bekenem, majd eltellik pár perc akkor dúsabbnak látom. Nekem 1 óránál tovább nem tartósabb, mert mindig törölgetem a számat (egy rossz szokás).
(18:58)
7/12 anonim válasza:
A 19:03-as vagyok. Szerintem láthatóan dúsabb,telltebb, de azért Kelemen Anna szájat nem csinál:) És szerintem elég tartós, az én számról folyton lejönnek a szájfények, de ez nem olyan folyós és nem is ragad. Elég sokáig fent marad!
8/12 A kérdező kommentje:
Színmegújító ajakrúzs és szájfény a teltebb ajkakért? Ez az, amit használtok?
2009. szept. 4. 13:10
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
bocsi az offért
12:41 Melyik volt az a rúzs amiről írtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!