Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A szőkítéstől rohamosan törik...

A szőkítéstől rohamosan törik a hajam, illetve hullik. Az egyik oldalt már csak egy tincs hosszú hajam van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valami, amitől gyorsabban nő, ami erősíti a hajam. Undorítóan áll nekem a rövid haj, légyszi azt ne írjátok!
2013. jan. 24. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
egy ideig hagyd abba a szőkítést... a gyógyszertárakba lehet venni hullás elleni cuccokat :)
2013. jan. 24. 22:50
 2/5 A kérdező kommentje:
visszafestettük barnára, illetve megyek majd vérvételre.. Most az alpecine samponnal szemezek :)
2013. jan. 24. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Hajhullásra a legjobb a Stella hajszesz. A töredezett részt meg le kell vágni, azon már semmi nem segít, de tovább törhet ha nincs levágva. Használj pakolást, balzsamként is pl Serical Latte nagyon jó a célra. Gyorsabban semmitől nem tud nőni a haj.
2013. jan. 24. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ricinus olaj + most készülök kipróbálni a DM saját márkás, Belea koffeines sampont és balzsamot. Nekem is pont ugyanaz a problémám, mint neked...
2013. jan. 25. 07:48
 5/5 A kérdező kommentje:
én pont ma megyek a balea koffeines sampon balzsam kombinációért! :) + van itthon a balea hajnövesztő tonikomból! sok sikert neked és dús hosszú hajat! :)
2013. jan. 25. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!