Mi baj lehet a pc-mel?
Figyelt kérdés
Szombaton szurattam az ajak piercingemet (érzéstelenítőt nem kaptam hozzá, pedig sokak álltal dícsért szalonba csináltattam)(patkó alakú) a szúrás óta nagyon fáj, be van dagadva és piros. Mi lehet a baj? pedig rendesen kenem...úgy ahogyan mondta. :( Lehet h csak várnom kellene vele és majd elmúlik?!2013. jan. 22. 17:53
1/8 Emyke031 válasza:
Nekem anno kb. 2hét alatt gyógyult be teljesen, ne aggódj, ilyenkor még gyulladt, fertőtlenítsd sokszor!
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! :)
2013. jan. 22. 18:53
3/8 anonim válasza:
Komolyan semmi érzéstelenítőt nem adtak? Be sem fújta? Na már itt haza kellett volna ballagnod, ez nem normális. Meg az sem hogy azóta be van dagadva. Én azt mondanám vedd ki ha nem javul 2 napon belül.
4/8 anonim válasza:
Az a baj hogy patkót kértél és az fájdalmasabban és lassabban gyógyul mint egy rendes talpas piercing :/ Ezért szokták mondani hogy nem ajánlatos szúrásnál patkót vagy karikát betetetni.
5/8 anonim válasza:
"...ez nem normális..."
Miért ne lenne az? Én 7 piercinget szúrattam a pierceremmel, egyiket se érzéstelenítette, és semmi bajuk a piercing lyukaknak se és nekem se. Ez nem hozzáértés, szakértelem kérdése...
Kérdező, mivel kened? Csak fertőtlenítő sprayt kéne használnod.
6/8 A kérdező kommentje:
Háát 96%-os alkohollal és szájvizzel öblögetem...ezt ajánlotta a szakember. Betartom a javaslatos, mert nem akarom h vmi baj legyen.
2013. jan. 24. 20:35
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nem érzéstelenítette, de legalább fertőtlenítőt használt.
Elég megbízható szalonnak tűnt és csak jót hallottam róla, mondjuk volt aki azt mondta h nem mindig érzéstelenítenek ott, de rákérdeztem és azt mondta h ez benne van az árban. O.o
2013. jan. 24. 20:37
8/8 anonim válasza:
Semmit nem befolyásol hogy érzéstelenítve volt vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!