Mi a véleményetek a Betly ékszerekről és kiegészítőkről?
Figyelt kérdés
Gondolom, hogy ennyi pénzért nem valami strapabíróak... Avon tanácsadó vagyok évek óta, kozmetikumokat rendelnek avonból, de van aki ékszereket is szeretne rendelni. Avonból nem rendelnek mivel nagyon drága, nem mindenki bírja megfizetni, ezért gondoltam erre, hogy foglalkoznék ezzel is, ezen kívül láttam katalógust és szerintem én is rendelnék belőle magamnak.2013. jan. 22. 13:09
1/3 anonim válasza:
Az egyik barátnőm foglalkozik Betlyvel, neki sok ékszere van már és nagyon ízlésesek! Én is rendeltem már tőle, tetszenek, és strapabírók. Az áruk pedig megfizethető! Ja, és vannak sminkcuccok is: a szemhéjfestéket és a körömlakkot próbáltam, ADEN márkájú és nagyon szuper! Szerintem a bizsu klasszisokkal jobban megéri, mint az AVON, ha van már egy bizonyos "rendelő táborod", tuti megérné, ők a Betlyből is rendelni fognak! :)
2/3 anonim válasza:
én is csak ajánlani tudom jó dolgok vannak benne de nekem a legjobb a kókusz vajas testápoló volt csak azóta sajnos nem volt benne :(
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek, most már biztos vagyok benne, hogy szeretnél ezzel is foglalkozni. Még egy kis segítség kellene nekem, hogyan tudok belépni? Adtak nekem egy e-mail címet, azt mondták oda írjak, hogy szeretnék belépni, de sajnos nem válaszolnak. :(
2013. jan. 22. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!