Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan sminkeljem magam...

Hogyan sminkeljem magam bankettre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én egy 18 éves fiú vagyok és nemsokára bankettem lesz. Hogyan sminkeljem magam?

Keresek egy lányt Budapestről, aki kisminkelne és sminkelési tanácsokat adna.

2008. jún. 1. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%

Fiú létedre biztos vagy benne, hogy sminkelni szeretnéd magad?

De ha annyira szeretnéd:

Ha pattanásos a bőrös egy kis alapozót a pöttyökre.

Ha Emo-s vagy mi vagy, akkor meg a szemedet húzd ki, de nem hiszem, hogy ezzel neked sminktanácsadóhoz kellene fordulnod.

:)

2008. jún. 1. 20:56
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem tök fölös kisminkelni magad, mert úgy vélem eddig sem tetted. Max a pattanásokra tényleg jó egy kis alapozó, de más egyáltalán nem kell.
2008. jún. 1. 21:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Szép, tetszetős sminkre gondoltam.Milyen pirosítót, szemhéj-púdert, rúzst, körömlakkot használjak?
2008. jún. 1. 21:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges vagyont kiadnod ilyen cuccokra. ha most akarod beszerezni őket, akkor Dm-ben a S-he, és Miss Sporty cuccokat vegyél.

Körömlakkból még árban és minőségban jó a Maybelline - Colorama.

Szemhélypúderből NE csillogósat vegyél, hanem mattot, mert az tényleg b**is lenne.

Ha púdert szeretnél, akkor kőpúder, és ha pirosítót is ennyire szeretnél, abból sem csillámosat, nekem az van és látni h csillog.

Azt gondolom nem akarod, hogy annyi smink legyen rajtad mint a többi csajon együttvéve.

Szemceruzából is elég a miss sporty.

Ha olcsóbbakat veszel, kijön a sminkkészleted 2-3000ftból

Úristen, nem hittem volna, hogy fiúkakl fogok ilyenről trécselni :P

2008. jún. 1. 21:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapozót, a bőrszínednek megfelelőt használj, pirosítóra egy fiúnak nincs szüksége, de a púder nem árt, hisz azt a leizzadt hatású fényt eltünteti, ebből választhatsz, egy fél árnyalattal sötétebbet is így napbarnítottnak tűnik majd az arcod.

A rúzs is felesleges, ha csak nem szeretnél lánynak öltözni...körömlakkból, matt színtelent ajánlok ha minden áron fel akarsz kenni valamit...esetleg feketét ha beleillik a stílusodba.

2008. jún. 5. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

tegyél korrektort a pattanásaidra persze ha vannak, utána alapozó az egész arcodra, fontos hogy a bőrszínednek megfelelő legyen, púderből megefelelő a kőpúder, csak megfelelően ecseteld szét. ha sötét a szemed, akkor világos szemhéjpúder megfelelő, fektete szemceruza, fekete szempillaspirál, az ajkaidra világos rúzst (rózsaszínt) ajánlok, rá pedig egy kis szájfényt. a körmeidre ugyancsak olyan színű körömlakkot, amilyen az ajkad színe.

Ne foglalkozz másokkal, ha neked tetszik, akkor nyugodtan sminkeld magad.ennyi.

2008. jún. 11. 08:12
 7/13 anonim válasza:
100%
Nem írtad, hogy milyen színű a szemed és a hajad. Szerintem elég, ha a szemedet fekete szemcserkával kihúzod, kevés fekete szempillaspirált, világos (fehér rózsaszín) szemhéjfestéket teszel. Max pirosító és púder. Rúzsokból használj olyat pl Loreal Invisible, amelyik nem feltünő, de kiemeli az ajkadat. Itt is inkább világosabb rózsaszínre, meggypirosra esetleg bézsre gondolok. Használhatsz rá átlátszó szájfényt, amely vizes hatást kölcsönöz az ajkadnak. A körmödre is sokféle színt feltehetsz, inkább mattot, mint csillogót. Ajánlom a babarózsaszínt! De egy műkörmössel is megcsináltathatod, legalább az tartós lesz. Jó szórakozást!
2008. jún. 13. 07:32
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

A körmödet kend be piros lakkal, a szémhéjadra tegyél kék "port" (fiú vagyok és nem tudom, hogy hívják), és erős rózsaszín rúzs is jól állna. Ha hajat is festenél, akkor feltétlen tegyél bele piros melírokat!

Minek egy fiúnak sminkelni? Én még az alapozót is soknak tartom. Én már voltam banketten és egyáltalán nem kell semilyen smink, még alapozó sem. Ha az én osztályomba valaki alapozót rakott volna fel (fiúk közül), akkor őt rögtön leb*z*zták volna.

2009. márc. 22. 08:58
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Tökmindegy mit raksz fel, csak ne látszódjon...
2009. aug. 13. 15:21
 10/13 anonim válasza:
95%

Nekem az a véleményem,hogy ha te 18 éves FÉRFINAK éreznéd magad, akkor nem kérdeznél ilyen marhaságot!! Egy igazi férfi nem sminkeli magát, azt csak a b*u*z*i*k teszik.

De te tudod minek érzed magad!!!!!

2009. aug. 14. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!