Mennyire fáj egy ilyesmi fűző elkészítése, és marad-e örök nyoma?
igen, gondolom sokaknak nem tetszik, én se hittem volna magamról, de hát kevésbé ciki fiatalon túl lenni ezeken mint öreg néniként.:D sosem volt egyébként piercingem, ezek kivehetők? sebhely marad utána?
Biztosan nagyon fáj, mert ahová szokták csinálni, nagyon érzékeny a bőr, és ott nehezebb érzésteleníteni is, vastagabb a bőr és tele van idegekkel. Nyoma természetesen marad,mert vérbő hely, nehezebben forr össze. Mellesleg ha beleakad egy ruhád,kellemes lehet meghúzni őket..
Nekem nagyon nem tetszik, de te tudod.
Kár h nem mutat képet, kíváncsi lennék rá:D
Amúhy ilyen fűzőt én is szeretnék, nagyon jól néz ki*___*
Utolsó vagyok, pont a kérdésre nem válaszoltam, bocsiXD
PErsze, hogy kivehető, sőt, pár hónapnál tovább nem is maradhat benne, úgy tudom. Heg marad utána, minden PC után marad heg, akárhányan mondják, hogy nem:/
Nem tudom, melyik képet linkeltem be, mert nekem se jó most, de ilyenre gondoltam:
habár ezeken a képeken biztos végigmentek photoshoppal, mert azért hogy semmi seb ne látszódjon, kicsit hihetetlen.
olyat esetleg nem lehet, hogy berakom pár órára, utána meg kiveszem? elég veszélyesnek tűnik azért, beakad egy szögbe és lenyúzza a bőrömet.:) bocsi, nagyon tapasztalatlan vagyok piercingügyben, de amint láttam egy ilyen képet, rögtön arra gondoltam, hogy uuszexinekemilyenkell. Nem vagyok egy lázadó piercingelős típus, egy kedves, félénk lány vagyok, aki szeret a könyvtárban olvasgatni, de a kötött mellénykéje alatt meg a gyakorikerdesek.hu-n van egy vadabb oldala is.:D
és Bp.-n hol lehetne megcsináltatni, ahol szépen dolgoznak és betartanak minden eü. szabályt? és mennyibe kerülne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!