Csak fekete smink milyen? KÉPPEL
Figyelt kérdés
Ugyan ez nem az én képem hanem az ismerősömé, de énis kipróbáltam szerintem jó. Szerintetek?
2013. jan. 14. 11:13
11/16 anonim válasza:
Egy osztálytársam szinte minden nap így sminkel suliba.
Aztán smink nélkül meg alig ismerjük meg.
Alkalmakra jó, de sokkal szebb fekete sminket is láttam már. Meg lehet ezt csinálni igényesebben is.
12/16 anonim válasza:
"Szerintem ez nem bikini, hanem egy nyakbakötős top. :) "
Az anyaga miatt jutott eszembe. Az, amiből a bikinit/fürdőruhát készítik, ami ha átázik, akkor sem üt át. A képen a ruha mintha ebből az anyagból lenne.
13/16 anonim válasza:
Én ilyet goth, rocker, metálos csajokon szoktam látni, szerintem hozzájuk illik, de egy ilyen szolis ocsmány divatcsajhoz nem. Magyarán kell hozzá egy sötétebb stílus.
14/16 anonim válasza:
szerintem jó hétköznapra is csak ez így nagyon fekete a szemed belsejénél ha világosabb lenne jó lenne de így tényleg buliba csak
15/16 anonim válasza:
A fekete smink az szép és jó, fóleg alkalomra. Viszont a sminkelési technikáját nagyon csiszolnia kell annak aki kifestette.
16/16 anonim válasza:
A szemformája nagyon szép, de az a szemöldök tényleg para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!