Csak fekete smink milyen? KÉPPEL
Figyelt kérdés
Ugyan ez nem az én képem hanem az ismerősömé, de énis kipróbáltam szerintem jó. Szerintetek?
2013. jan. 14. 11:13
1/16 anonim válasza:
Buliba biztos jó de hétkönapi viseletre szerintem elég "olcsó" hatást kelt
3/16 anonim válasza:
Ez az ismerősöd strandra készült amúgy talpig sminkben? Ha jól látom, az egy fürdőruha/bikini pántja. Strandra érdekes lenne, ha így kifesteném magam. Rögtön leázna a vízben.
6/16 anonim válasza:
Nekem jobban tetszene ha el lenne felfelé satírozva, nem pedig így lekerekítva. Ha érted mire gondolok :) [link]
Amúgy buliba vagy alkalmakra jó, hétköznapra sok szerintem.
7/16 anonim válasza:
ez nagyon gáz... lehet a túl barna bőr és kihúzott szemöldök miatt, de maga a szemfestési technika sem tetszik.
8/16 anonim válasza:
Szerintem ez nem bikini, hanem egy nyakbakötős top. :)
Amúgy egész jó smink, mindennapokra tényleg kicsit túlzás, de egyszer-egyszer, vagy alkalmakra belefér.
9/16 A kérdező kommentje:
nekem barna a hajam és nincs szolis bőröm. köszi a válaszokat.
2013. jan. 14. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!