Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! A köldök piercing...

Csajok! A köldök piercing tényleg nagyon macerás?

Figyelt kérdés
Mármint ilyenekre gondoltam hogy pl.: nehéz kezelni, gyakran begyullad stb...

2013. jan. 12. 10:25
 1/2 anonim ***** válasza:
hugomnak volt, sztem nem... mér lenne macera kezelni? simán elérhetö és tiszta helyen van.Ha már begyogyult nem fog begyulladni, meg ha folymatosan kezeled akkor inkább csak gyogyul nem begyullad. kicsit váldékozik meg probál begyogyulni. forgatni kell h nehogy ránöjön a bör ami eléggé fáj de muszáj.a nadrággal kell vigyázni meg a pulcsival, mert az dörzsölheti meg megránthatod vele.hugomnak mondjuk elkeztdte kidobni a szervezet egyre kijebb került az idö során.Nemem a számba van karika gondolhgatod ott mennyi attrocitás éri mégis begyogyult két hét alatt
2013. jan. 12. 10:38
 2/2 anonim ***** válasza:
határozottan igen... én vigyáztam rá, nem akadt bele semmibe, mégis folyamatosan begyulladt, vadhúsos lett, gennyes volt, amikor meg a bőrgyógyász által felírt krémmel kezeltem, kiderült, hogy a mellékhatásaként visszahúzza a bőrt, ettől pedig elvékonyodott a bőr és lógott, lötyögött tőle a pc. végül kivettem, jó nagy heg maradt utána.
2013. jan. 19. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!