Mikért hajlik a műkörmöm?
Figyelt kérdés
tegnap előtt csináltattam, csak ilyen picikét, épphogy túl ér az ujjamon, kocka alakú. behajlik a széleinél, meg tulképp az egész. mit tudok vele csinálni?2013. jan. 10. 00:45
11/16 A kérdező kommentje:
köszi. szóval akkor semmit se tudok vele csinálni, és nem bírja ki a jövő hetet? állásinterjúkra megyek, és nincs pénzem még 1et csináltatni, de az államvizsga miatt (most volt) teljesen lerágtam és nagyon csúnya :(
2013. jan. 10. 02:07
12/16 anonim válasza:
hát, ha még le is rágtad, akkor végképp nem tudsz vele mit tenni. amúgy sem, de így gondolom, még rondább. szedesd le, és kész. ha normális körmöshöz mész, akkor az jó esetben nem reszeli szét a körmöd, kilakkozza, és kész is.
13/16 A kérdező kommentje:
hát, ez remek...köszönöm..
2013. jan. 10. 02:25
14/16 anonim válasza:
nincs mit. mondjuk azt nem vágom, hogy hogy gondoltad, hogy tudsz valamit kezdeni egy lerágott műkörömmel.. lereszelni le tudod. mondjuk attól függ az is, hogy mennyire rágtad szét.
15/16 A kérdező kommentje:
a saját körmöm van lerágva, nem a mű
azért csináltattam a műt, hogy széplegyen
2013. jan. 10. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!