Legyen műkörmöm? 16/L
Anyukám műkörmös, de még sose volt műkörmöm, inkább befestette nekem. De már hónapok óta nem volt kifestve, és a műköröm pedig 3 hétig is úgy van.
De attól félek, hogy nagyon tönkre teszi a körmöt. Másrészt meg attól, hogy akármennyire szolidat választok, természet ellenes lesz.
Szia:)
En anyukam is mukormos:)
Nekem ugy kezdodott,h eloszor csak egy ujjamon probalta ki ,aztan persze az egesz..aztan egy kicsit hosszabb,aztan mas alak stb. En kifejezeten szerretem,ha anyu rajtam probal ki vmi ujat v ilyesmi:D
Nekem kb egy even at volt rajta a mukorom,es teljesen egeszsegesek maradtak ,hosszuak,nem vekonyodtak el,semmi bajuk nem volt mikor anyu levette. Persze hozza kell tenni,h az nagyon szamit,h milyen anyagokkal dolgozik,anyu rengeteg cuccot raken mindig elotte ,gombaolot stb.
Jah,de a kerdesre valaszolva,szerintem igen. Vsn egy ilyen lehetoseged ,akkor elj vele!:). Osztalyomba mindenki mondja,h milyen jol jarok,h anyu csinalja,mert egy tininek sajat penzbol azert nem minden esetben megengedett.
Biztosan talaltok olyat,ami szep is meg nincs mu hatasa,emiatt ne aggodj,bizz anyudban:)
16l
Utolsó: ez az opi gél lakk nagyon tetszik. Örülnék azért, hogyha csak a saját körmöm lenne, még ha egy kis zselé is van rajta besegítésnek.
Valami mást mindenképpen megpróbálok a műköröm előtt.
Igazából az a baj a körmömmel, hogy egy lakkozás 2 napig tart, mert nagyon laposak a körmeim. :(
Köszönöm a válaszokat! :) Alszok még rá párat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!