Az alábbi férfi parfümök közül Nektek melyik jön be legjobban?
Egy kis közvéleménykutatás! :)
Arra lennék kíváncsi, hogy az alábbi parfümök milyen korosztályhoz illenek, melyik a legelterjedtebb és legnépszerűbb a nők körében, illetve melyik illat az erősebb, gyengébb, stb., meg aki ért úgy a parfümökhöz, írhatna ezekről pár szót. Köszi! :) Nemet és életkort írjatok pls.
Giorgio Armani - Black Code
Giorgio Armani - Acqua Di Dio
J.P.Gaultier - La Male
Christian Dior - Fahrenheit
Hugo Boss - Boss
Egyiket sem ismerem, de ha ez számít akkor a visszafogott természetes illatokat szeretem, amik nem érződnek kilométerekről, nem tolakodó vagy túl erős.
27L
Ha választanom kellene, akkor egyértelműen a J.P. Gaultier Le male-t választanám, mivel annak csak picit fűszeres, inkább különlegesebb illata van (orientális).
A második helyen az Armani Aqua di gio áll, de abból semmiképp se vedd meg az "Essenza" eau de parfum változatot, mert szerintem az nem annyira jó! :) Szóval nekem ez a 2 jön be! :)
Jah, és 22 F.
Ha fiatalabb, nem túl hivalkodó parfümöt szeretnél, akkor acqua di gio
J.P.Gaultiert nem szagoltam.
Boss az 30-40es korosztaly.
Fahrenheit es Armanik amiket irtal fiatalabbakon all jol sztem.
(Bar fahrenheitnek annyi verzioja van h ki tudja..)
A fent irtak kozul nekem a code jon be a legjobban, de nem szeretem hogy eleg sokan hordjak, en pl ezert nem is hasznalom tobbet.
Egy idoben olyan volt mint most a 1millon, hogy minden paraszt azt veszi akinek lovese sincs a parfumokrol...
Beszámozom:
1. Ez ilyen kissé langyis illat nekem, édeskésebb, annyira nem csípem. De még mindig sokkal jobba mint a Paco Rabanne One Million.
2. Örök kedvenc, imádom. Sajnos nagyon tucatillat lett és nem mindenkinek áll jól.
3. Nem ismerem
4. Nem a fiatal fiúk illata, érett, erős, határozott férfi illat. Nem fiatalos.
5. Olyan üzletember illat, elég jó:D
Giorgio Armani - Black Code
Meno illat, a black code inkabb konzervativ, de most tervezem „megkapni“ a black code sport-ot, ami inkabb fiatalosabb (citromosabb) illat
Giorgio Armani - Acqua Di Dio
Kb. egy evig hasznaltam, mig vegre el nem fogyott. Kb. egy hetig volt erdekes, utana mar csak pancsoltam. Egyebkent jo illat, de kevesbe karakteres.
J.P.Gaultier - La Male
nem ismerem
Christian Dior - Fahrenheit
Lehet, hogy ujitanak a gyartok, de szerintem egy kifutott illatt. Inkabb a 90-es eveg veget idezi nekem. Ezert a felhasznaloi korosztalyt inkabb a 40-esek fele kozelitem. Egyebkent meg mindig jo illat.
Hugo Boss – Boss
Szinten hagyomanyosan ferfi illatt. Kicsitt korosabb ferfiaknak tudom elkepzelni. Ezzel nem lehet szegyent vallani, de probaljuk ki uj illatokat is!
En a black code-ra szavazok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!