Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az alábbi férfi parfümök...

Az alábbi férfi parfümök közül Nektek melyik jön be legjobban?

Figyelt kérdés

Egy kis közvéleménykutatás! :)

Arra lennék kíváncsi, hogy az alábbi parfümök milyen korosztályhoz illenek, melyik a legelterjedtebb és legnépszerűbb a nők körében, illetve melyik illat az erősebb, gyengébb, stb., meg aki ért úgy a parfümökhöz, írhatna ezekről pár szót. Köszi! :) Nemet és életkort írjatok pls.

Giorgio Armani - Black Code

Giorgio Armani - Acqua Di Dio

J.P.Gaultier - La Male

Christian Dior - Fahrenheit

Hugo Boss - Boss

2013. jan. 9. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Igazából én csak a Fahrenheitet ismerem, annak elég erős az illata, és egy határozott, karakán férfin tudnám elképzelni :) 19/L
2013. jan. 9. 21:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyiket sem ismerem, de ha ez számít akkor a visszafogott természetes illatokat szeretem, amik nem érződnek kilométerekről, nem tolakodó vagy túl erős.

27L

2013. jan. 9. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha választanom kellene, akkor egyértelműen a J.P. Gaultier Le male-t választanám, mivel annak csak picit fűszeres, inkább különlegesebb illata van (orientális).

A második helyen az Armani Aqua di gio áll, de abból semmiképp se vedd meg az "Essenza" eau de parfum változatot, mert szerintem az nem annyira jó! :) Szóval nekem ez a 2 jön be! :)

2013. jan. 10. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Jah, és 22 F.

Ha fiatalabb, nem túl hivalkodó parfümöt szeretnél, akkor acqua di gio

2013. jan. 10. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Giorgio Armani- Acqua Di Gio-ját nagyon szeretem, emellett a Paco Rabanne-one million majdnem mindenkinek jól áll. Viszont nekem a BEST a Givenchy-play
2013. jan. 11. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:

J.P.Gaultiert nem szagoltam.

Boss az 30-40es korosztaly.

Fahrenheit es Armanik amiket irtal fiatalabbakon all jol sztem.

(Bar fahrenheitnek annyi verzioja van h ki tudja..)

A fent irtak kozul nekem a code jon be a legjobban, de nem szeretem hogy eleg sokan hordjak, en pl ezert nem is hasznalom tobbet.

Egy idoben olyan volt mint most a 1millon, hogy minden paraszt azt veszi akinek lovese sincs a parfumokrol...

2013. jan. 11. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Beszámozom:

1. Ez ilyen kissé langyis illat nekem, édeskésebb, annyira nem csípem. De még mindig sokkal jobba mint a Paco Rabanne One Million.

2. Örök kedvenc, imádom. Sajnos nagyon tucatillat lett és nem mindenkinek áll jól.

3. Nem ismerem

4. Nem a fiatal fiúk illata, érett, erős, határozott férfi illat. Nem fiatalos.

5. Olyan üzletember illat, elég jó:D

2013. jan. 15. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja és 27 l
2013. jan. 15. 14:56
 9/9 anonim válasza:

Giorgio Armani - Black Code

Meno illat, a black code inkabb konzervativ, de most tervezem „megkapni“ a black code sport-ot, ami inkabb fiatalosabb (citromosabb) illat

Giorgio Armani - Acqua Di Dio

Kb. egy evig hasznaltam, mig vegre el nem fogyott. Kb. egy hetig volt erdekes, utana mar csak pancsoltam. Egyebkent jo illat, de kevesbe karakteres.

J.P.Gaultier - La Male

nem ismerem

Christian Dior - Fahrenheit

Lehet, hogy ujitanak a gyartok, de szerintem egy kifutott illatt. Inkabb a 90-es eveg veget idezi nekem. Ezert a felhasznaloi korosztalyt inkabb a 40-esek fele kozelitem. Egyebkent meg mindig jo illat.

Hugo Boss – Boss

Szinten hagyomanyosan ferfi illatt. Kicsitt korosabb ferfiaknak tudom elkepzelni. Ezzel nem lehet szegyent vallani, de probaljuk ki uj illatokat is!

En a black code-ra szavazok!

2013. júl. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!