Szerinted ki csinálja a legjobb tetoválásokat a miami ink-nél?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 00:30
1/12 anonim válasza:
Szerintem mind nagyon tehetségesek, de nekem Darren munkái a kedvenceim.
2/12 anonim válasza:
Ami:D Kat nagyon ügyes. Nunez (vagy hogy kell leírni) meg aranyos.:D
3/12 anonim válasza:
Nekem Kat munkái tetszenek a legjobban, a képi világa nagyon közel áll hozzám, annyira különleges. Meg nem jut eszembe a srác neve, bocsiXD szóval az, aki hagyományos japán mintákat szokott készíteni.
4/12 anonim válasza:
Chris Garver. gyönyörű, színes dolgokat csinál....
A többiek is ügyesek nagyon.
Ami nagyon macsós, Nunes baromi jóképü (imádom), Darrent meg bírom mert ő is cukorbeteg akárcsak én, Kat szép portrékat csinál, de sajna nem nagyon csinál színes tetoválást.
De az újabb évadban már nincs ott Kat, helyette Tim Hendricks van és az ő munkái is a legjobbak közt van :)
5/12 anonim válasza:
Chris Garver. Ő a legjobb, a többieknek is sokat tanított, Ami is nála volt gyakornok.
6/12 anonim válasza:
Chris Garverm meg Ami :D nunez vagy ki meg tök aranyos :D
8/12 anonim válasza:
Ami...
(Amúgy szerintem ő egy imádnivaló pasi)
9/12 anonim válasza:
Tim Hendricks a legjobb, szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!