Használ valaki krémes szemhéjfestéket?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek tóla? Márkát is irjatok :)2013. jan. 6. 18:28
1/11 anonim válasza:
én mindig használok,ugyan nem önmagában,hanem alapnak:) így sokkal tartósabb:)
essence-s szemfestékem van,ugyan már kivonták a forgalomból azt a színt,amelyik nekem van meg,de nemsokára lesz essence leárazás,és egy csomó le lesz árazva,akkor érdemes beruházni rá:D én tuti fogok venni:)
2/11 A kérdező kommentje:
Fúúú, nem tudod véletlenül mikor lesz az a leárazás? Én nagyon szeretem az essence termékeket, az ilyen leárazásokkor szoktam "bevásárolni" :)
2013. jan. 6. 18:38
3/11 anonim válasza:
én is imádom!!:) ki is néztem pár dolgot:) te miket? amúgy nem tudom sajnos,sanszos hogy valamikor mostanában.. :) szerintem ezen a héten vagy jövőhéten:) de ez nem biztos:)
4/11 A kérdező kommentje:
Hát mint a kérdésből is látszik, nekem ujabban a krémes szemfestékek mozgatják meg a fantáziámat, csak még nem tudom, érdemes-e rá beruházni, de persze ha le lenne árazva, akkor simán.
Egyébként 1-2 rúzst, szájfényt, körömlakkot is kipróbálnék, valamint a pigmentek is érdekelnének :)
2013. jan. 6. 19:11
5/11 anonim válasza:
én a krémes festékek közül a kettő barnát néztem ki,a többi szín nem az én világom :)
6/11 A kérdező kommentje:
Szinben én is főleg barnét, illetve újabban fehéret használok normál szemfestékból, krémesból is ilyesmire gondoltam :)
2013. jan. 6. 19:38
7/11 anonim válasza:
[link] nekem ez a paletta a favorit:)
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez nekem is nagyon tetszik. Ezt vettem pont ajándékba karácsonyra, csak akkor már nem volt arra keretem, hogy magamnak is vegyek :)
2013. jan. 6. 19:49
9/11 anonim válasza:
értelek :) ha teheted,vegyél majd mert nagyon jól kihasználható:)
10/11 A kérdező kommentje:
Remélem leárazzák valamikor, de ha nem akkor is lehet, h megveszem igy is :)
2013. jan. 6. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!