Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Létezik, szájplasztika rúzzsal...

Létezik, szájplasztika rúzzsal vagy mi is ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
[link] mi ez tulajdonképpen? Valaki tudna segíteni ,elmagyarázni? Előre is köszönöm!

2013. jan. 6. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez nem plasztika.

Ez egy olyan ajakbalzsam ( ne nevezzük rúzsnak, a leírtak alapján nincs színe) ami vérbőséget okoz az ajkakban, amitől azok teltebbek lesznek.

Olyasmi elven működhet, mint a chilis meg mentolos szájfények, csak látványosabb eredményt igér (kétszeresen teltebb ajkak, ahogy írja).

2013. jan. 6. 13:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm a gyors választ! Szerinted itt Magyarországon lehet kapni ,esetleg hol?
2013. jan. 6. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Hm...ha jól látom, ez egy angliai (nagy britanniai) oldal, csak országon belül lehet rendelni.

Kerestem hasonló célt szolgáló termékeket amik elvileg itt is elérhetők, de csak ezt az egy oldalt találtam:

[link]

2013. jan. 6. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Jaj, bocs!

Azt a linket nem ide akartam.

Ez a jó link:

[link]

2013. jan. 6. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Avonnak volt egy ilyen szájfénye. Perfect pout vagy mi a neve. Hu,bizsergett ám,meg teltebb lett:) Ha érdekel előkeresem.
2013. jan. 6. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Na ez az : [link]
2013. jan. 6. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:

no, hát a fenti linken két különböző ember van. Úgy nem nehéz két különböző szájjal létezni, ugyebár.

Nem mellesleg, a két szájzug közti távolság még az ajakfeltöltéstől sem lesz kisebb, nemhogy egy csodaszertől.

2013. jan. 6. 14:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszöm szépen mindkettőtöknek!!!!!!!!
2013. jan. 6. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!