Szerintetek csináltassak nyelv piercinget? Fáj? Fúik nektek mi a véleményetek róla, tetszik? 16/L
Nekem is van nyelv piercingem, pont ma 2 hónapja van meg. :)
Fájni nem fáj amikor szúrják, csak utána kellemetlen kb. 3 napig(csak inni tudsz, meg fel is dagad)
A teljes gyógyulás 6-8 hét. Tejtermékeket mellőzni kell majd 2 hétig.(lerakódik a(fém) piercingre)
Ja és ha megcsináltatod , akkor 1-1,5 óráig NEM SZABAD INNI,(enni úgysem tudsz) MERT AZ ÉRZÉSTELENÍTŐ MIATT LENYELHETED A NYELVED!!!
Én nem bántam meg sőt nagyon szeretem. Csináltasd meg bátran :)
Ja, és az ha mégsem tetszik és kiveszed pillanatok alatt összeforr, nem kell aggódni :) Nekem 5000Ft-ért csinálták(piercinggel együtt)
Sok sikert :)
14/L (a szüleim is tudják, és meg is engedték, nyugodtan le lehet pontozni, mert nem érdekel más véleménye;) )
Remélem tudtam segíteni:)
Egy lány azt írta, hogy azért rakat be nyelvpiercinget, mert állítólag jobb a szopás a fiúknak. Viszont így mindjárt látszik, hogy milyen fajra lányról van szó. Épp csak a száját kell kinyitnia.
Hát nem tudom, az én gyerekemnek ne legyen ilyen anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!