Mit jelent a hangulatgyűrűm színe?
Kaptam egy hangulatgyűrűt, több helyen is olvastam, hogy mit jelentenek a konkrét színek, de nekem nagyon sok színből áll, sok sötétkék, zöld, delfines mintájú, körülötte sárgás-világosbarnás, és van ahol lila, de összefolyva az egész, elég szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de szeretek mindent kipróbálni. Valamint a mintájának a színe is változik, egyszer világosabb sárgás, van hogy arany színű, van, hogy barnás...ez normális?
17/L
semmit, csak a testhőd változását
talán a te anyukádnak is volt régebben olyan homlokra nyomós lázmérő-csíkja
az pont ezen az elven működik
nézd meg, hogy a radiátoron vagy a hűtőben hogy változik a színe, ennyi az egész, semmi hangulat
Ilyenem nekem is volt, csak medálban.
Én rájöttem, hogy hő hatására változik a színe, tedd rá a radiátorra, aztán hideg víz alá, ilyesmi, látni fogod. Nem hinném, hogy ennek köz lenne a hangulathoz, ez csak marketing.
Arra rájöttem én is, hogy a hő hatására változik, csak abban kételkedtem, hogy ennek bármi köze is van a hangulatomhoz...
Köszönöm a válaszokat!
fekete-steresszes
barna- fél
sárga-ideges
zöld-vegyes érzelmek
kék-normális
lila-nyugodt
sötétbarna-ok,nem ok határán
világosabb barna-király
sötétebb sárga-szerelmes
sötét zöld-romantikus
sötét kék-szenvedélyes
sötét lila-nagyon boldog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!