Szemceruza vagy Szemhéjtus? Melyikből milyen márka?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 19:41
1/16 anonim válasza:
Én Avon szemceruzát használok (2színű fekete-fehér), nap végére is ott marad, nem kenődik el. Miss sporty fekete cerkát is próbáltam, de az nem jött be... Egy ideig jó, de elmosódik...
Szemhéjtust nem használok.
2/16 anonim válasza:
én szemhéjtust használok, Jollie France-osat
nekem bevált! :)
3/16 anonim válasza:
Szemhéjtusbol miss sportyt használok, szemcserkábol volt maybelline is, de most az is miss sporty. =)
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vláaszokat!
Mert én idáig mindkettőt használtam, de most kellene újat vennem és nem tudom hogy milyen márkát is válasszak ami nem kenődik..
2009. aug. 26. 20:55
5/16 anonim válasza:
szemhéjtust ritkán használok, de Manhattan
szemcerka mindennap, az is Manhattan, abszolút megbízható márka.
a barátnőim is azt használnak, ők is meg vannak elégvedve vele.
6/16 anonim válasza:
szemceruzát jobban szeretem mint a tust, amúgy nekem mindkettő miss sporty:)
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
én fekete avonos autómata szemcerkát használok már nagyonrégóta:) nemkenődik el.. alig tudom levakarni:d ugyhigy nagyon tartós. vettem miss sporti szemhéjtúst.. nah.. nekem az nemjöttbe:) amit akarok azt megoldom szemcerkával.. egyszerűbb, gyorsabb, olcsóbb ;)
9/16 anonim válasza:
Fekete,automatic Astor szemceruza
Rimmel szemhéjtus.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
És az egyik válaszadótól kérdeznén hogy ilyen aden szemhéjtust hol lehet venni?
2009. aug. 30. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!