Szeretnék venni egy jó púdert de nem tudom mi érné meg. Hol lehet jó minőségüt venni? Link is jöhet.
Kinek mi az aranyár.
1000-2000 között a Terra Naturi (Müller), ehhez nincs pamacs, venni kell hozzá, de jóféle.
5000-ért Isadora Velvet Touch (Douglas), nekem ez van, nem találom olcsónak, de annyira jó, hogy inkább spórolok rá mindig.
Még van a Catrice, az is kb. 1000-2000 közt van, de ehhez sincs pamacs, és bele se fér, ezért hurcolni esélytelen.
Essencet nem próbáltam, de azt meghagyom a kísérletezni vágyó tiniknek....nem valami nagy márka, talán a szemhéjfestékek között van jó.
Az éri meg mindenkinek ami a bőre számára a legjobb .
Attól mert xy-nak meg lm-nek "B" meg "F" púder jó, az még nem biztos hogy neked is az lesz.
ez igaz, 5-ös, de elég drága mulatság végigvásárolni és utána kidobálni a púdereket
egyébként a Krémmánia nagy segítség lehet, amit sokan utálnak az valószínűleg nem ajánlott pénzkidobásra
5-ös vagyok,
Nem azért írtam hogy vásárolja végig ész nélkül az összes fellelhető púdert, hanem hogy ha vannak támpontjai(pl, száraz bőre, vagy pattanásra hajlamos bőrre... vagy hogy hidratáló púder legyen, vagy szárító...) akkor könnyebb tanácsot adni.
A krémmánia tényleg jó oldal, ott pl ilyenek alapján is lehet keresgélni, vagy összeg alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!